22. 7. 2024

TRIP – Jeden jim všem vládne... Time Bandits jednoznačným tipem týdne!

Tento týden jsme se v týdenní redakční inspiraci premiérami zase jednou všichni shodli a mám tím pádem pro vás jen jeden tip.

Time Bandits

Time Bandits (Zloději času)

Základní údaje

Žánr Dobrodružný / Komedie / Fantasy
Stanice Apple TV+
Premiéra 24. července 2024
Stav Novinka

O čem to je?

Televizní adaptace filmu Terryho Gilliama z roku 1981 Zloději času, jehož hlavním hrdinou je malý chlapec, který ve svém pokoji objeví portál pro cestování v čase.

Proč to doporučuji?

Tohle asi budeme mít všichni stejné. Větší hit tohle léto člověk asi nenajde. Slavná předloha, slavná jména na slavné platformě, která poslední dobou jen září. Prostě co víc si přát. Snad jen, aby to opravdu stálo za to a nesklouzlo to k přílišné dětinskosti a třeba pak budeme mít novou pohádku pro dospělé s příchutí Doctora Who…

Fruiko

Dekameron mě nechává ledově klidnou, takže tento týden hledám jiný tip. Hlas nakonec padl na Time Bandits. Seriál zní trošku jako pro děti, ale uvidíme, třeba to bude pro všechny věkové kategorie. Snad novinka nezklame.

ragelly

Tento týden doporučím dobrodružný seriál Time Bandits od Applu. Sice nejspíš nebudu vyloženě cílovka, ale když ono nic lepšího nezačíná. Možná mě teď budete mít za barbara, ale původní film jsem neviděl, takže nevím, do čeho přesně půjdu. Seriálová verze mě však dle traileru zaujala, výprava vypadá hodně dobře, navíc se na tom podílí Taika Waititi. O šílené věci tedy rozhodně nebude nouze a jsem na to tím pádem celkem zvědavý.

Furiant

Pokud bych si měl tenhle týden vybrat, tak bych ukázal na novinku od Apple TV s názvem Time Bandits. Viděl jsem na to trailer a vypadá to docela ujetě, nebo alespoň tak, jak bych očekával od projektu do kterého je namočený Taika Waititi. Asi to bude docela šílenost, ale třeba bude tohle divoké dobrodružství i dobrá zábava.

Pajky

A co byste nám doporučili vy?

Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
suzuki051cj

suzuki051cj

Tak aspoň nie som sám, čo nevidel filmovú predlohu, no pre istotu som si to stiahol, aj keď je to už...
před 6 týdny
Další články k tématu