28. 7. 2024

Týden v obraze: Nejnovější Futurama a další...

Týden v obraze: Nejnovější Futurama a další...

Týden: 29. července – 4. srpna

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Trocha statistiky na začátek

Tento týden začíná nebo novými sériemi pokračuje 14 seriálů. Z toho je 6 novinek (43 %). Nejproduktivnější stanicí je pro tento týden Hulu s 2 seriály. Nejočekávanější novinkou je animák Batman: Caped Crusader a vůbec nejočekávanějším seriálem je také animák a to nesmrtelná Futurama.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

Futurama (Hulu, 12. série)

Jedná se o americký animovaný seriál. Jeho duchovními tvůrci jsou Matt Groening a David X. Cohen (kteří jsou také autory Simpsonů). Hlavním hrdinou je smolař Philip J. Fry, který se na silvestra roku 1999 díky nehodě ocitne ve stázi (je zmražen), ze které se probere o tisíc let později přímo do roku 3000. Po probrání zjistí, že se vše změnilo. Ocitá se v Novém New Yorku, kde dostane práci u svého praprasynovce, profesora Farnswortha. Ten vlastní přepravní společnost Planet Express. Většina děje se točí kolem dobrodružství, která Fry zažívá spolu se svými kolegy při práci pro tuto společnost. Jeho nejlepším přítelem je robot Bender (kleptoman a ožrala, který v postatě furt mluví sprostě), mezi jeho další přátele patří Turanga Leela (slečna s jedním okem, Fry je do ní zamilovaný) a nesmíme zapomenout na doktora Johna Zoidberga (mimozemšťan, krab, dokonalý smolař a loser).

Pulang Araw (GMA, novinka)

Čtyři přátelé navigují život v během japonské okupace Filipín za druhé světové války.

Signora Volpe (Acorn TV, 2. série)

Sylvia, zklamaná britská špionka, která se stala detektivkou, začíná nový život v krásném srdci Itálie. Brzy však zjistí, že kamkoli se vydá, všude ji pronásledují problémy.

Wild 'N Out (MTV, 21. série)

Sledujte, jak Nick Cannon a nová áčková hvězda vedou každý týden tým improvizačních komiků, kteří proti sobě soutěží v novém pořadu: Nick Cannon uvádí Wild 'N Out.

Betrayal: The Perfect Husband (Hulu, 2. série)

Dokument o kauze: Středoškolský učitel Spencer Herron se zúčastnil několika sexuálních útoků a nevhodného chování se svými dospívajícími studenty. Jeho žena odhaluje dvojí život svého manžela, když předtím si myslela, že s ním dostává od života druhou šanci.

Happy jävla Pride (TV4, novinka)

Osmnáctiletý Dilan je beznadějný romantik. Společně se svým kamarádem Christophem, do kterého je tajně zamilovaný, se vydá na stockholmský Pride. Christophovi kamarádi si užívají otevřené vztahy, polyamorii a další divoké věci, o kterých nemá Dilan ani potuchy. Aby oslnil Christopha, rozhodne se Dilan svůj život přikrášlit. Ale lži se mu brzy vymknou z rukou…

Unsolved Mysteries (Netflix, 4. série)

Moderní pokračování oblíbeného stejnojmenného pořadu, který se zaměřuje na nevyřešené záhady.

Las Azules (Apple TV+, novinka)

Seriál sleduje čtyři ženy, které se připojily k prvnímu ženskému policejnímu sboru v Mexiku. Vzepřou se tehdejším ultrakonzervativním normám, aby zjistily, že jejich jednotka je jen reklamní trik, který má odvést pozornost médií od brutálního sériového vraha.

Batman: Caped Crusader (HBO Max, novinka)

Animovaný seriál je převyprávěním známého příběhu o netopýřím muži.

Kimi ni todoke (NTV, 3. série)

Příběh o dívce jménem Sawako, která je sociálním outsiderem. Ostatní děti se jí straní, dokonce z ní mají strach, protože vypadá jako postava z hororu. Až jednoho dne Sawako potkává kluka, který jí pomůže věci změnit.

Unstable (Netflix, 2. série)

V biologické výzkumné společnosti je syn se sociálními problémy nucen pracovat pro společnost svého otce, mimořádně výstředního a exotického muže, aby ho zachránil před katastrofou.

Brinda (SonyLIV, novinka)

Policistka Brinda je suspendována kvůli nevyřešené vraždě. Když ale dojde k nespočtu vražd kvůli „vyššímu dobru“, je to právě ona, kdo začne rozplétat tajemnou síť…

Johnson (Bounce, 4. série)

Omara, Grega, Keitha a Jarvise kromě celoživotního přátelství spojuje i stejné přímení. I když je život zavedl na různá místa, stále si po pětadvaceti letech mají co říct.

Gladiators (BBC One, novinka)

Ve formátu programu se čtyři soutěžící, dva muži a dvě ženy, utkají v sérii fyzicky náročných akcí proti rezidentům show „Gladiators“, nakonec se utkají v jedné závěrečné soutěži. Soutěžící si kladou za cíl zajistit si místo ve velkém finále a nakonec být korunováni šampionem ve své sérii.

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu