30. 7. 2024

Novinka pod lupou: Pedaço de Mim (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Pedaço de Mim (Zoufalé lži)
Žánr drama, romantický
Stanice Netflix
Premiéra 5. 7. 2024
Vysílání celá série k dispozici (17 epizod)
Na CZ streamech Netflix (k dispozici i dabing)
Délka pilotu 49 minut

O čem to je?

Liana sní o tom, že se stane matkou. Ocitne se v situaci, kdy její cestu zkříží události s velkou dramatickou silou a ovlivní její manželství s Tomásem. Podaří se jí totiž otěhotnět, dokonce čeká dvojčata, ale každé s jiným otcem…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak ten závěr pilotu je teda dobré terno, zvrat, jak se říká :D Jinak ale příběh docela ohraný, v podstatě se dalo na míle předvídat, jakým směrem se příběh bude vyvíjet. Nejsem úplně přesvědčená, že je to něco, co by mělo stát za můj čas.

Na druhou stranu ale jo, ten zvrat nebyl vůbec špatný. A když jsem se pak myšlenkami vrátila k úvodní scéně seriálu, hned to začalo dávat větší smysl. Tady se to ještě bude hodně zamotávat, jak se hrdinové dostanou z toho štěstí až k termínu porodu. No uvidíme, nechám si to uležet. Možná to jen rychle proklikám, abych věděla přibližně, o co jde.

  • zvrat v závěru (o tom jsem ještě neslyšela)
  • předvídatelný děj
  • hrdinka není extra sympatická
  • celá situace je trošku absurdní
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu