11. 8. 2024

Týden v obraze: Bad Monkey, Emily in Paris, Fallen a další...

Týden v obraze: Bad Monkey, Emily in Paris, Fallen a další...

Týden: 12. srpna – 18. srpna

Pojďte se spolu s námi podívat přehledně na to, co nás v následujícím týdnu v seriálovém světě čeká a nemine.

Trocha statistiky na začátek

Tento týden začíná nebo novými sériemi pokračuje 26 seriálů. Z toho je 11 novinek (42 %). Nejproduktivnější stanicí je pro tento týden Disney+ s 3 seriály. Nejočekávanější novinkou je – Bad Monkey a nejočekávanějším seriálem je – Emily in Paris.

Užitečné odkazy


Na které seriály se v tomto týdnu těšíte nejvíce vy?

Fallen (Globoplay, novinka)

Luce je odeslána do nápravného zařízení Sword and Cross za smrt Trevora, kluka, který se jí líbil. Luce ví, že se s Trevorem políbili, ale víc si nepamatuje. Přesto věří, že je nevinná.

Podle stejnojmenného románu Lauren Kate.

Solar Opposites (Hulu, 5. série)

Tým čtyř mimozemšťanů utekl ze svého explodujícího domovského světa a přistál na jednom americkém předměstí přímo u domu, který je ihned volný k nastěhování.

Freddie Flintoff's Field of Dreams (BBC, 2. série)

Freddie Flintoff je odhodlán dokázat, že kriket může hrát každý bez ohledu na svůj původ.

Expedition X (Discovery Channel, 8. série)

Josh Gates vysílá vědce Phila Torrese a výzkumnici nadpřirozených jevů Jessicu Chobot, aby prozkoumali nadpřirozená setkání, tajemná stvoření a úžasné mimozemské jevy.

Kidnapped: The Chloe Ayling Story (BBC iPlayer, novinka)

Když se modelka Chloe Ayling vydává v létě 2017 na focení do Milána, netuší, že je vše jen na oko a zmocní se jí únosci…

Podle skutečného únosu a memoáru Chloe Ayling.

Worst Ex Ever (Netflix, novinka)

Dokumentární seriál s výpověďmi očitých svědků o šokujících skutečných případech, ve kterých hrála roli láska.

Bad Monkey (Apple TV+, novinka)

Andrew Yanci je bývalý detektiv, který byl degradován na jídelního inspektora na jihu Floridy. Vážné zranění ramene hrdinu vtáhne do světa chamtivosti a korupce, které se táhnou od Floridy až po Bahamy.

Seriál je adaptací románu od Carla Hiaasena.

Star Wars: Young Jedi Adventures (Disney+, 2. série)

Dětský seriál ze světa Star Wars sleduje mladé učedníky, kteří se poprvé seznamují se Sílou, ke které patří soucit, disciplína, týmová práce a trpělivost. To vše jim napomůže k tomu, aby se stali nebojácnými bojovníky.

The Challenge (MTV, 40. série)

Soutěžní reality-show, ve které se společně v řadě her utkávají bývalí účastnící z projektu The Real World a Road Rules. Kdo zvítězí? Kdo získá parádní hlavní cenu a věčnou slávu?

Tyrant (Disney+, novinka)

Americká rozvědka odhalí tajný program korejské vlády na vývoj biologických zbraní, které by vylepšily lidské schopnosti. USA požaduje okamžité ukončení projektu Tyrant a vydání veškerých vzorků. Jenže tajné předávání naruší agenti, kteří se na vývoji podíleli, a zbraní se zmocní…

Expedition Bigfoot (discovery+, 5. série)

Tým odborníků vybavených nejnovější technologií hledá yettiho na odlehlém místě o rozloze 90 000 akrů půdy. Pátrání zahájí v oregonských lesích.

Bel-Air (Peacock, 3. série)

Dramatická verze populárního sitcomu Fresh Prince of Bel-Air.

Příběh se odehrává v současnosti v Americe a sleduje Willovu komplikovanou cestu z ulic západní Filadelfie až za bránu sídel v Bel-Air. Drama nabídne hlubší pohled na emoce či předsudky, které nebylo možné prozkoumat v půlhodinovém sitcomovém formátu.

Daddy Issues (BBC iPlayer, novinka)

Život pařmenky Gemmy se převrátí vzhůru nohama, když se z dovolené neplánovaně vrátí těhotná. Zároveň musí pomáhat svému otci, kterému krachuje manželství…

Emily in Paris (Netflix, 4. série)

Emily se přestěhuje z Ameriky do Francie. Tam po ní v práci chtějí, aby na problémy pohlížela s americkým nadhledem. Poznává nové město, lidi i novou lásku.

Os Outros (Globoplay, 2. série)

Poté, co se jejich synové poperou, se Wando a Mila rozhádají se sousedy Cibele a Amânciem. Sérgio, který společností proplouvá bez povšimnutí, spatří v jejich hádce příležitost pro vlastní obohacení.

Perfekt Verpasst (Prime Video, novinka)

Maria a Ralf žijí stereotypní žot. Jak v práci, tak v milostném životě. Tito dva nezadaní by se k sobě dokonale hodili, nebýt jednoho malého problému, přestože žijí ve stejném malém městě, nikdy se nepotkali.

Bäst i test (TV4, 9. série)

Švédská verze britské soutěže Taskmaster. Narozdíl od originálu má série 4 pravidelné soutěžící, které každý týden doplní jeden hostující.

Cesar Millan: Better Human Better Dog (National Geographic, 5. série)

Cesar Millan je zpět. V době, kdy adopce psů dosahují rekordních hodnot, poskytne Cesar Millan svým novým rodičům nástroje, které potřebují k tomu, aby naučili své psy správným návykům a zbavili se starých zlozvyků.

Od dvorků majitelů domácích mazlíčků až po nově aktualizované Centrum psychologie psů nám Cesar ukáže dovednosti, které potřebujeme k vytvoření šťastných domovů s našimi chlupatými nejlepšími přáteli.

Chamak (SonyLIV, 2. série)

Kaala – ctižádostivý mladý rapper z Kanady, který přijede zpět do Paňdžábu, se dozví o záhadné vraždě svého otce, legendárního slavného zpěváka Tara Singha. Příběh odhaluje temnou stránku slávy hudebního průmyslu, politiky a dalších.

Rick and Morty: The Anime (Adult Swim, novinka)

Populární animovaný seriál Rick and Morty se představuje v anime stylu.

Side Hustlers (Roku, 2. série)

Soutěž, která sleduje mentoring podnikatelek s cílem rozvinout jejich vedlejší činnost do potenciálního podnikání na plný úvazek.

Bering Sea Gold (Discovery Channel, 18. série)

Skupinky dobrodruhů na plovoucích rypadlech hledají zlato v mělkých vodách nebo na dně Beringova moře.

Killer Relationship with Faith Jenkins (Oxygen, 3. série)

Faith Jenkinsová vyšetřuje vznikající románky od sladkých začátků až po hořké konce, poskytuje svůj profesionální pohled na noční můry všech manželů.

Eom-ma Chin-gu A-deul (tvN, novinka)

Choi Seung Hyo by ráda by v životě začala znovu, a tak se vrátí do Koreje. Tam se ale zaplete s kamarádem z dětství, se kterým ji spojuje pořádně zašmodrchaná historie.

Chimp Crazy (HBO, novinka)

Bývalá zdravotní sestra, která se stala makléřkou exotických zvířat, Tonia Haddixová, tráví dny péčí o zvířata v zajetí. Její láska k jednomu šimpanzovi se však zvrtne v divokou hru na kočku a myš s úřady a skupinou bojující za práva zvířat.

OceanXplorers (Disney+, novinka)

Seriál sleduje výzkumnou loď, která zkoumá 80 % neprobádaných oceánů Země, kombinuje vědecký dokument s dramatickými záběry zachycujícími vzrušení z objevování oceánů v šesti náročných dobrodružných epizodách.

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
myrjamguell

myrjamguell

Myslím, že pri The Tyrant máte obrázok z iného Tyranta...https://www.serialzone.cz/serial/tyrant/
před 5 týdny
Fruiko

Fruiko

Pravdu díž. Ta druhá mrcha je taky na Disney+, tak mě dostali.
před 5 týdny
Další články k tématu