12. 8. 2024

TRIP – Krimi, asijská akčňárna a romantická komedie v seriálových tipech týdne

TRIP – Krimi, asijská akčňárna a romantická komedie v seriálových tipech týdne

Tento týden jsme se v týdenní redakční inspiraci premiérami jen jedna shoda, takže pro vás máme 3 tipy.

Bad Monkey

Bad Monkey (Pochybná dohoda)

Základní údaje

Žánr Drama
Stanice Apple TV+
Premiéra 14. srpna 2024
Stav Novinka

O čem to je?

Andrew Yanci je bývalý detektiv, který byl degradován na jídelního inspektora na jihu Floridy. Vážné zranění ramene hrdinu vtáhne do světa chamtivosti a korupce, které se táhnou od Floridy až po Bahamy.

Seriál je adaptací románu od Carla Hiaasena.

Proč to doporučuji?

Já už to avizoval ve videotipech měsíce, takže je jasné, že můj tip míří směrem k odlehčené detektivce, ať se děje, co se děje a to i přesto, že mě trailer moc nepřesvědčil. Ale co si budeme povídat, ono v tomhle týdnu pokud nejste na růžové seriály moc ke koukání není.

Fruiko

I když během tohoto týdne na Netflixu začínají dva true-crime dokumenty, na které se časem (protože teď na seriály prostě nějak nemám čas) podívám, tak tu nakonec doporučím novinku od Applu, a to Bad Monkey. Vypadá to na odlehčenou a nejspíš i tochu ulítlou kriminálku, takže by se mi to mohlo líbit. Trailer pobavil a navíc to má i velice slušné obsazení. Tak snad to nezklame.

Furiant
Tyrant

Tyrant

Základní údaje

Žánr Akční / Drama
Stanice Disney+
Premiéra 14. srpna 2024
Stav Novinka

O čem to je?

Americká rozvědka odhalí tajný program korejské vlády na vývoj biologických zbraní, které by vylepšily lidské schopnosti. USA požaduje okamžité ukončení projektu Tyrant a vydání veškerých vzorků. Jenže tajné předávání naruší agenti, kteří se na vývoji podíleli, a zbraní se zmocní…

Proč to doporučuji?

Rozhodně je to lepší než minulý týden, nějaké novinky se zde najdou, ale přiznejme si, že léto je slabota, žádné velké hity se nekonají. Tentokrát volím novinku od Disney+, která podle popisu zní jako něco, co by mě příběhově mohlo bavit. Ale jak už se začíná stávat zvykem, nic moc velkého od toho nečekám. Tak kdo ví, třeba se dočkám příjemného překvapení.

ragelly
Emily in Paris

Emily in Paris

Základní údaje

Žánr Drama / Komedie / Romantický
Stanice Netflix
Premiéra 15. srpna 2024
Stav 4. série

O čem to je?

Emily se přestěhuje z Ameriky do Francie. Tam po ní v práci chtějí, aby na problémy pohlížela s americkým nadhledem. Poznává nové město, lidi i novou lásku.

Proč to doporučuji?

I tenhle týden se mi vyplatí předplatné Netflixu, protože se podívám na novou řadu Emily in Paris. Ta se vrací již se čtvrtou řadou a věřím, že mě Lily Collins a její Emily budou bavit i tentokrát.

Pajky

A co byste nám doporučili vy?

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu