18. 8. 2024

Novinka pod lupou: Mr Bigstuff (Sky)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Mr Bigstuff
Žánr komedie
Stanice Sky
Premiéra 17. 7. 2024
Vysílání celá série k dispozici (6 epizod)
Na CZ streamech SkyShowtime
Délka pilotu 24 minut

O čem to je?

Seriál vypráví příběh dvou odcizených bratrů – nervózního perfekcionisty Glena, který se snaží žít ideální život na předměstí, a alfa samce Leea závislého na lécích na předpis, který má v krabici na sušenky uložený popel jejich táty. Glen a jeho snoubenka Kirsty sdílí dokonalý a naprosto všední život. Jistě, Glen sice trpí erektilní dysfunkcí a Kirsty má zase tajnou zálibu v krádežích v obchodech, ale jsou šťastní. Avšak jen do chvíle, než do jejich životů vstoupí Lee. Ten zrovna utíká před minulostí, která ho ale rychle dohání. Tihle tři se proti své vůli musí sžít: perfekcionista, fantasta a anarchista pod jednou střechou v jedné slepé ulici v Essexu. Netrvá dlouho, než se jejich „dokonalé“ životy začnou párat rychleji než levný koberec.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Další komedie o problematických rodinných vztazích, kterou už jsme tady měli miliionkrát. Nepřináší nic nového, neurazí, ale ani nenadchne. Záleží, jaký je váš vkus na komedie, pokud podobné téma dvou rozdílných sourozenců máte rádi, pak se možná budete bavit. Ostatní by si měli najít asi jinou zábavu. Já taky dál koukat nebudu, během pilotu jsem se nezasmála, vtipy mi nepřišly povedené a postavy spíše otravné.

  • krátká stopáž
  • nenáročné sledování
  • vtipy mi nepřišly vtipné
  • postavy nezaujaly
  • nemám chuť sledovat dál
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu