20. 8. 2024

Novinka pod lupou: Betty, la fea: la historia continúa (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Betty, la fea: la historia continúa (Ošklivka Betty, příběh pokračuje)
Žánr komedie, romantický
Stanice Prime Video
Premiéra 19. 7. 2024
Vysílání pátek
Na CZ streamech Prime Video
Délka pilotu 38 minut

O čem to je?

Pokračování Ošklivky Betty po 20 letech.

Betty má potíže se svou rebelující puberťáckou dcerou Milou, zatímco manželství s Armandem se rozpadá, a tak Betty přemítá nad svými životními rozhodnutími.

Trailer

A jaký je náš ortel?

To byla telenovela :D Já vím, je to telenovela, ale teda páni, že bych na taková dramata začínala být stará? Původní Betty jsem viděla sem tam v televizi, takže tady se moc nechytám. Ale je super, že takhle po 25 letech dali dohromady tolik lidí z původního obsazení, fanoušci musí být nadšení. Ale teda… to chování těchhle skoro šedesátníků? To je k smíchu. Betty vidí, jak její chlap stojí doslova vedle ní a nějaká týpka ho tam před ní skoro znásilní, aniž by se stihl nadechnout, ale z nějakého nepochopitelného důvodu viní jeho a nechce od něj slyšet ani slovo na jeho obhajobu? No tak. Já vím, že to je telenovela, ale tohle už je trošku moc, vždyť už to jsou skoro důchodci, mají taková rodinná dramata zapotřebí?

Jinak celkově v té jejich společnosti pracují jen lidi z původního seriálu, takže průměrný věk obsazení je kolem těch 60 let. Jsou tam dvě nové (mladší) postavy, které pravděpodobně budou nová Betty a její manžel, protože mají dá se říct hodně podobné pozice a postavení (jen vyměněné genderové role). Ani jeden z nich mi nevadí, ale že bych se na ně potřebovala dívat, jak opakují historii? Asi ne.

No a ten úplný závěr? Tak to jsem se rozesmála nahlas. Betty posledních 30 let je „kráska“, ale najednou se rozhodne ukázat své skutečné ošklivé já, nasadí ten nejhnusnější svetr v dějinách a brýle, které nosila před 30 lety? Cringe.

  • staré známé tváře
  • neskutečné neuvěřitelné drama
  • závěr epizody byl cringe
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu