21. 8. 2024

Novinka pod lupou: Piglets (ITVX)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Piglets
Žánr komedie
Stanice ITVX
Premiéra 20. 7. 2024
Vysílání celá série k dispozici (6 epizod)
Délka pilotu 30 minut

O čem to je?

Steph, Leggo, Geeta, Afia, Dev a Paul pochází z různých prostředí, ale jedno mají společné – jsou nováčci na policejní akademii v době, kdy vláda slíbila rychle navýšit počty policistů. Ale neznamená to, že snížili standardy pro přijetí?

Trailer

A jaký je náš ortel?

Suchý britcom z policejního prostředí. Možná jako Cops, jen v tréninku? Vlastně to neumím porovnat, protože jsem Cops nikdy neviděla. Ale tak nějak si to představuju.

Já nejsem úplně cílovka pro takové seriály, komedie to u mě mají těžké samy o sobě, a když k tomu přidáme původ ve Velké Británii, tak to už je většinou opravdu zabiják, který se mi do vkusu vůbec netrefuje. Ani tady se sledováním dál pokračovat nebudu, ale věřím, že komedie si může fanoušky tohoto absurdního humoru najít.

  • krátká stopáž
  • sledovat se to dá
  • není to můj styl humoru
  • postavy mi nesedí – je to tím celkovým stylem seriálu
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu