3. 9. 2024

Novinka pod lupou: Možné je všechno! (Nova)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Možné je všechno!
Žánr improvizační
Stanice Nova
Premiéra 31. 8. 2024
Vysílání sobota
Délka pilotu 85 minut

O čem to je?

V improvizační komediální show uvidí diváci populární osobnosti, oblíbené herce a komiky v situacích, v jakých je dosud neviděli. Čekají je soutěžní disciplíny, při kterých budou muset prokázat umění improvizace a často budou nuceni vystoupit ze své komfortní zóny a překonat sami sebe. Ztřeštěné úkoly, napínavé hry a nelehké výzvy slibují neopakovatelnou atmosféru a zábavné situace. Součástí každého dílu je jedinečná hra „Šikmá plocha“, ve které hvězdní hosté hrají vtipné scénky odehrávající se uvnitř místnosti, která je postavena pod 22,5 stupňovým úhlem.

Dalšími hrami jsou například „Vzhůru nohama“, kde dva vybraní účinkující hrají scénu na vybrané téma, přičemž jsou zavěšení vzhůru nohama a „Potmě" v níž herci hrají improvizovanou scénu v místnosti, kde je úplná tma. To, co se děje vevnitř, vidí divák díky kameře s nočním viděním.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Nova se pokusila rozjet vlastní Partičku a zvolila strategii my máme víc peněz, takže to bude větší, delší, s víc celebritami, zkušeným moderátorem a s o dost dražšími rekvizitami a scénou. A před velkým publikem. A ono to nefunguje.

Prvním a nejspíš i největším problémem je stopáž. Tam kde Partička po několika hrát končí, tak tady teprve začíná druhá až třetí hra. Neříkám, že hry jsou vymyšlené úplně blbě, některé mají i nápad, ale většina jich přestane být zábavná tak po pár minutách a pak už je to jen utrpení.

Nejspíš to bude tím, že aby bylo víc hvězdných jmen na které se dá lákat, tak tu máme 8 celebrit a ty než se všechny vystřídají, tak by jeden zešedivěl. Nejvíc to je znát na týmových hrách, kde by úplně stačil jeden tým, v okamžiku, kdy na scénu naběhne ten druhý už většinou tiše trpíte a odpočítáváte minuty do další hry.

Samotné hry jsou docela vymyšlené pěkně, i když na druhou stranu si je nedokážu představit, jaké to bude, když se budou opakovat po druhé, po třetí a podobně jen s jiným tématem.

Moje další výhrada jde za Pavlem Zedníčkem. Není to ani tak jeho chyba, jako scenáristická, že jeho vstupy jsou spíše rušivé a vůbec to působí jako když se díváte na nějaký Silvestrovskou šarádu z před dvaceti let.

  • svalnatí borci běhající měnit kulisy dodávají pocit drahosti
  • občas vtipně vymyšlené hry
  • příliš mnoho celebrit
  • rušivý moderátor
  • formát sám o sobě působí trochu zastarale a rozhodně se nehodí do primetime
30 %
Mé hodnocení
Fruiko
Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
ttkanicka

ttkanicka

Ten název pořadu vystihuje vše.
před 12 dny
Fruiko

Fruiko

Mádl už v druhým díle nebyl, ale Stárková fakt problém. Všechno dělá furt stejně a spíš jim to kazí....
před 12 dny
ufonka

ufonka

Vydržela jsem 20 minut a už nikdy víc. :(
před 12 dny
Další články k tématu