7. 9. 2024

Novinka pod lupou: Emperor of Ocean Park (MGM+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Emperor of Ocean Park
Žánr krimi, drama, mysteriózní
Stanice MGM+
Premiéra 14. 7. 2024
Vysílání neděle
Délka pilotu ? minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Talcott Garland je profesor práv na prestižní akademii. Jeho poklidný život se rozpadne, když jeho otec, soudce Oliver Garland, zemře na infarkt. O příčinách soudcovy smrti pochybuje Talova sestra Mariah, bývalá novinářka a zarytá konspirační teoretička, která se domnívá, že za smrtí jejich otce, který neúspěšně kandidoval na člena Nejvyššího soudu, může být něco víc.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Po mé letní pauze se pomalu vracím k NPL, ale takové začátky jsem si nepředstavovala. Tohle mělo zaplnit letní prázdnotu v programu? Hmm, tak to nic moc, raději dávat přednost restům nebo osvědčené klasice. Moc mě nezaujaly neustálé flashbacky, už jich bylo moc a působily rušivě. Postavy nemají moc co nabídnout, takže samotný příběh je nejsilnější stránka, která ale sama o sobě taky není dostatečná k tomu, abych dál pokračovala ve sledování.

  • příběh má potenciál
  • neustálé flashbacky
  • pilot mě nudil
  • postavy nedokázaly upoutat
  • nemám chuť pustit si další epizody
40 %
Mé hodnocení
ragelly

Forest Whitaker je můj oblíbený herec a proto jsem se rozhodl, že dám tomuto seriálu šanci.

Bohužel Whitaker byl na seriálu snad jediná pozitivní věc. A ani on to nijak nezachraňoval.
Ostatní hlavní postavy jsou strašně ploché, nemají žádné charisma. A jejich představitelé nepodávají zrovna přesvědčivé, autentické herecké výkony, jejich projev byl takový prkenný. Vidět to bylo hlavně na postavě Mariah, jejíž povaha byla k tomu navíc na facku. A moc tomu nepomohly ani dialogy, které nepůsobily zrovna přirozeně a občas byly až vyložené blbé.

Samotný příběh pak na papíře nevypadá nijak zle, máme tu konspiraci, máme tu záhadu, ale zpracování kulhá na obě nohy, bylo to tlačené na sílu, umělé a žádný přirozený vývoj příběhu.

Dál sledovat určitě nebudu.

  • Forest Whitaker
  • Herecké výkony
  • Dialogy
  • Špatně zpracovaný příběh
30 %
Mé hodnocení
darbak
Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu