8. 9. 2024

Novinka pod lupou: Daddy Issues (BBC iPlayer)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Daddy Issues
Žánr komedie
Stanice BBC iPlayer
Premiéra 15. 8. 2024
Vysílání celá série k dispozici (6 epizod)
Délka pilotu ? minut

O čem to je?

Život pařmenky Gemmy se převrátí vzhůru nohama, když se z dovolené neplánovaně vrátí těhotná. Zároveň musí pomáhat svému otci, kterému krachuje manželství…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pilot o ničem. Pokud potřebujete zabít čas u oběda něčím, o čem nemusíte vůbec přemýšlet, tak je to fajn. Jinak to ale myslím za náš čas moc nestojí. Hlavní hrdinka je neutrální, dá se vystát, ale že bych jí nějak fandila, to se říct nedá. Táta je vyloženě otravný osobností i chováním a jeho spolubydlící jsou všichni na ránu. Od půlky dílu víte, kam to celé směřuje, takže žádný šokující zvrat nepřichází – ne že bych ho tady v takovém seriálu čekala, ale i tak. Prostě průměr od začátku do konce, další díly vynechám.

  • dá se na to koukat
  • nemusíte u toho přemýšlet
  • bez vtipu
  • postavy nezaujmou
  • prostě průměr
  • neutkví v paměti
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu