10. 9. 2024

Novinka pod lupou: Perfekt Verpasst (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Perfekt Verpasst
Žánr komedie, drama
Stanice Prime Video
Premiéra 15. 8. 2024
Vysílání celá série k dispozici (8 epizod)
Délka pilotu 25 minut

O čem to je?

Maria a Ralf žijí stereotypní život. Jak v práci, tak v milostném životě. Tito dva nezadaní by se k sobě dokonale hodili, nebýt jednoho malého problému, přestože žijí ve stejném malém městě, nikdy se nepotkali.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Německé seriály tolik nevyhledávám, ale tady to byla fajn podívaná. Taková, na kterou hned zapomenete, ale i tak se mi to líbilo. Hrdinové jsou už v pokročilejším věku, je nezvyklé vidět romantický seriál s padesátníky, ale na druhou stranu proč ne, každý si zaslouží najít lásku, že jo.

Oba jsou sympatičtí, upřímní, reální, líbí se mi, že seriál opravdu vypadá, jako by ho prožívali lidi, které máte ve svém okolí, mnozí se tady určitě najdou. Trošku mě štvalo, že se pořád tak míjeli, chápu, že je to premisa celého příběhu, ale jak si pak mají vybudovat chemii, když se ani nevidí. I tak ale dám šanci dalším dílům a těším se, až se jejich osudy konečně propletou.

  • sympatická romanťárna pro starší
  • příběh plynule utíká
  • nezačne to být za chvíli ohrané, než se potkají?
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu