11. 9. 2024

Novinka pod lupou: Terminator Zero (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Terminator Zero
Žánr anime, animovaný
Stanice Netflix
Premiéra 29. 8. 2024
Vysílání celá série k dispozici (8 epizod)
Na CZ streamech Netflix
Délka pilotu 28 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Anime seriál na motivy stejnojmenné filmové série.

2022: V budoucnosti už desítky let zuří válka mezi několika přeživšími lidmi a nekonečnou armádou strojů.

1997: Umělá inteligence známá jako Skynet získala sebeuvědomění a zahájila válku proti lidstvu.

Mezi budoucností a touto minulostí se ocitá voják vyslaný zpět v čase, aby změnil osud lidstva. Přijíždí do roku 1997, aby chránil vědce Malcolma Leeho, který pracuje na spuštění nového systému UI, jenž má konkurovat chystanému útoku Skynetu na lidstvo. Zatímco se Malcolm orientuje v morálních složitostech svého výtvoru, je pronásledován nelítostným zabijákem z budoucnosti, který navždy změní osud jeho tří dětí.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Cameronovu dvojku Terminátora, mám mezi TOP 10 filmy všech dob. Od něj to je už jen horší a horší. Ale jde o velkou značku, tak ani ona neunikla animovanému „rebrandu“. No a nejásám ani tady. Pokud první dva filmy znáte, tak animovaná story se pouze přemístila do Japonska a došlo na už obligátní AI, proti které je i Skynet v plenkách. A Terminátor je pořád vraždící mašina. Jen nastolená dilemata a odpovědi na ně jsou jak na houpačce. Chvíli jsou zajímavé, chvíli ne. Animace je good, odkazy také, jenže pořád tu chybí moment překvapení i když snaha tu je. Ale kdo ví, Možná to lépe už ani nepůjde.

  • Odkazy z filmových Terminátorů
  • Nic překvapivého
60 %
Mé hodnocení
richardK
Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu