12. 9. 2024

Novinka pod lupou: Critical Incident (Stan)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Critical Incident
Žánr drama, thriller, krimi
Stanice Stan
Premiéra 12. 8. 2024
Vysílání pondělí
Délka pilotu 45 minut

O čem to je?

Když policista pronásleduje podezřelého mladistvého na rušném vlakovém nástupišti, je těžce zraněn náhodný svědek a životy pronásledovaného i pronásledovatele se změní.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Britská dramata nikdy nezklamou. Tvůrci nějakým zázračným způsobem dokážou vymyslet takový příběh, že vás nutí sledovat dál a dál až do konce. I když zdánlivě všechny vypadají jako přes kopírák, když se nad tím zamyslíte, vždy mají něco, co je odlišuje od konkurence.

Tady za mě pomalejší rozjezd, ale jak se to začne hýbat, tak už se to nezastavuje. Je to jeden z těch seriálů, kde jde opravdu jen o příběh, postavy jsou na vedlejší koleji a to je úplně v pořádku. Zajímá mě, co bude dál, nic víc si od minisérie přát nemůžu.

  • poutavý příběh
  • jsem zvědavá, co bude dál
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu