9. 9. 2024

TRIP – Unesený vlak a spousta ryb v seriálových tipech týdne

TRIP – Unesený vlak a spousta ryb v seriálových tipech týdne

Tento týden v týdenní redakční inspiraci premiérami panuje opět téměř většinová shoda, takže přinášíme jen 2 tipy.

Lakseøya

Lakseøya (Ostrov miliardářů)

Základní údaje

Žánr Komedie / Drama
Stanice Netflix
Premiéra 12. září 2024
Stav Novinka

O čem to je?

Seriál sleduje malou pobřežní komunitu v Norsku, kde žijí dvě rodiny, které jsou zapřisáhlými nepřáteli a konkurenty v celosvětovém lososovém průmyslu.

Proč to doporučuji?

Já už jsem to propálil ve videotipech, takže zůstávám konzistentní a doporučím zase nějakou tu severskou úchylárnu. Doufám, že mě to nezklame a bude to takové severské Fargo…

Fruiko
Nightsleeper

Nightsleeper

Základní údaje

Žánr Thriller / Akční / Drama
Stanice BBC iPlayer
Premiéra 15. září 2024
Stav Novinka

O čem to je?

Nočního vlaku z Londýna do Glasgow se zmocní neznámí útočníci. Policista Joe Roag, který je shodou okolností na palubě, a ředitelka Národního kyberbezpečnostního centra Abby Aysgarth musí spolupracovat, aby odhalili, kdo za únosem stojí, a zabránili katastrofě.

Proč to doporučuji?

Fruiko má o novince jasno, už ji doporučoval v našem pokecu. Ale já na takové příběhy tolik nejsem, takže jako tip sáhnu do Velké Británie pro jeden nový thriller. Popis zní jako Hijack, jen místo letadla tu máme noční vlak. Taky dobrý, beru. Doufám, že to bude napínavé a akční, jak to mám ráda, mám velká očekávání.

ragelly

Původně jsem myslel, že tady doporučím kriminálku Van Der Valk, protože během tohoto týdne začíná čtvrtá série, ale nakonec mě víc zaujala novinka Nightsleeper od BBC. Mám rád podobné akční konspirační thrillery a tohle by mohla být zábava, u které člověk prostě vypne a nemusí nic řešit. Tak snad to bude dobré jako podobně laděné seriály, které jsem již viděl.

Furiant

Ke Stalloneovi a jeho mafiánovi v Tulsa King jsem se ještě neostal, i když bych rád, a tak si budu vybírat z novinek. Norové na Netflixu nabídnou Lakseøya, která by mi splnila severskou výzvu, ale BBC asi přeci jen vyhraje s Nightsleeper. Na palubě vlaku Peaky Blinder Joe Cole a míří do Glasgow, takže určitě dojde na dobré přízvuky a navíc trailer zaujal přeci jen o něco víc.

Pajky

A co byste nám doporučili vy?

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
cindy

cindy

Osobne sa tento týždeň najviac teším na 2.sériu Polnoc v Pera Palace
před 10 dny
fabec1222

fabec1222

Unesenej vlak? Hrňte to na mě...Snad k tomu časem někdo udělá titulky, nebo se to dostane k nám...
před 10 dny
darbak

darbak

Jo, únos vlaku mě taky zaujal. Pak se ještě těším na krále Tulsy a docela i na Starého chlapa.
před 10 dny
Další články k tématu