9. 9. 2024

Novinka pod lupou: Hell's Kitchen Česko (Nova)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Hell's Kitchen Česko
Žánr kulinářský, realityshow
Stanice Nova
Premiéra 28. 8. 2024
Vysílání středa
Délka pilotu 80 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Radek Kašpárek

O čem to je?

Šestnáct profesionálních kuchařů se dobrovolně vzdá kontaktu s okolním světem a nechá se zavřít za zdi Pekelné kuchyně. Každý z nich přichází z jiného kuchařského prostředí, z jiných poměrů a s jinými dovednostmi. Všechny je ale spojuje jediný cíl. Chtějí se stát pravou rukou michelinského šéfkuchaře Radka Kašpárka v jeho nové restauraci…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Po pravdě jsem nečekal, že to bude tak dobrý. Má to super drive a baví mě na to koukat. Je možná tím, že poslední originální Hell's Kitchen jsem už viděl hóóódně dávno a jediné, co mi tkvělo v paměti je steak v těstíčku, kterým tam soutěžící mučil, dokud ho nebyli schopni uvařit k dokonalosti. Tady jsem zatím žádný takový pokrm nevypozoroval, ale mám tušení, že něco takového se brzy objeví, hřebenatky mají zatím slušný potenciál.

Radek Kašpárek jako šéf funguje dobře, i když místy je až přespříliš hodný, aby obratem změnil tvář a soutěžící kuchaře seřval. K těm směřuje asi jediná moje výhrada. Zatímco většina soutěžících dáva smysl, tak jak z klučičího, tak holčičího vykukují tváře, které tam jsou snad nastrčené, aby bylo nějaké to umělé drama. Opravdu kuchař, který vzešel z vězení a který moc nevypadá, že by uměl vařit něco jiného něž pokrmy ze třetí cenové patří do takovéto soutěže? Podobně je na tom u holek „paní máma“. Přijde mi to jakoby to byly charaktery nasazené kvůli diverzitě. Ale tady snad mají vařit jen ti nejlepší.

  • na českou adaptaci to není vůbec špatné
  • opravdu je vidět, že se i s adaptací licence dali práci
  • někteří členové týmu
  • mimokuchyňské zážitky
70 %
Mé hodnocení
Fruiko
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
fabec1222

fabec1222

Produkcí najatí lidé jsou v našich realitkách běžným jevem. Znám člověka, co měl s Novou smlouvu...
před 10 dny
Fruiko

Fruiko

Každopádně to je pěkně otravný. Jsem rád, že oba už jsou venku.
před 10 dny
andromache

andromache

Kašpárek a jemu podobní šašci (pun intended) mi hrozně lezou na nervy. Viděla jsem kousek dílu, kde zrovna...
před 10 dny
Další články k tématu