16. 9. 2024

TRIP – Čarodějnice, tučnák a plavky v seriálových tipech týdne...

TRIP – Čarodějnice, tučnák a plavky v seriálových tipech týdne...

Tento týden v týdenní redakční inspiraci premiérami panuje jen nepatrná shoda, takže přinášíme 3 tipy.

The Penguin

The Penguin

Základní údaje

Žánr Krimi / Minisérie / Fantasy
Stanice Max
Premiéra 19. září 2024
Stav Novinka

O čem to je?

Spin-off filmového Batmana z roku 2022, kde si roli Penguina zopakuje Colin Farrell. Příběh se odehrává po událostech z filmu.

(obsah bude upřesněn)

Proč to doporučuji?

I když jsem v tomhle případě nesmírný pesimista a myslím, že to skončí obrovským průšvihem, tak přeci jen ve mně ten červíček hlodá a někde na pozadí tomu věřím. Přeci jen by se z toho mohlo vyklubat něco dobrého. Dokonce bych řekl, že by to mohlo být tak dobré, že na to masy nebudou koukat a pro HBO to bude průšvih i tak…

Fruiko

Tohle je týden, kdy se člověk rozhoduje mezi novinkami. Já tam vidím hned tři, které u mě vyvolávají zajímavost. První je další z řady marvelovek, tedy Agatha All Along, ale těch už jsem tak nějak přesycený a nejspíš si ji pustím, jen pokud budou hodně dobré reference. Druhá už zní lákavěji, jde o American Sports Story a stojí za ní Ryan Murphy. Nikdy jsem úplně nepatřil k fanouškům jeho předchozích „stories“ seriálům, ale tenhle vidět chci. Přesto je to až ten třetí seriál, který doporučím. Tím je totiž The Penguin a věřím, že Colin Farrell nám v hlavní roli zaručí skvělou podívanou.

Pajky
Rescue: HI-Surf

Rescue: HI-Surf

Základní údaje

Žánr Drama / Akční
Stanice FOX
Premiéra 22. září 2024
Stav Novinka

O čem to je?

Akční drama sleduje soukromé životy i práci profesionálních záchranářů, kteří chrání a hlídají severní pobřeží O'ahu, jedno z nejvíce nebezpečných pobřeží na světě.

Proč to doporučuji?

Tak tady poprvé mám trošku dilema, co vlastně doporučit, protože je v seznamu hned několik seriálů, na které jsem zvědavá. Ale nakonec přece jen sáhnu po té moderní Pobřežní hlídce, protože to je přesně prostředí, které mě baví, a ty vodní případy můžou být super akční a napínavé. Snad to nebude jen o vztazích mezi pracovníky, ale dají tam i nějaké ty krimi/akční zápletky.

ragelly
Agatha All Along

Agatha All Along (Agatha za vším schovaná)

Základní údaje

Žánr Komedie / Drama / Superhrdinský 
Stanice Disney+
Premiéra 18. září 2024
Stav Novinka

O čem to je?

Spin-off seriálu WandaVision.

Poté co byla čarodějnice Agatha Harknessová na konci minisérie WandaVision uvězněna ve městě Westview v New Jersey, získá zpět svoji svobodu s pomocí dospívající gothic dívky, která chce čelit zkouškám na legendární Cestě čarodějnic. Bez svých magických schopností Agatha a teenagerka vytvoří nový čarodějnický spolek, se kterým budou čelit zkouškám. Agatha musí zároveň odhalit pravou motivaci její osvoboditelky.

Proč to doporučuji?

Tento týden startuje nová marvelovka, takže z mé strany nebylo co řešit. Stále sleduju všechno, co patří do MCU, tím pádem si Agatu rozhodně nenechám ujít. Navíc jsem si tuto postavu celkem oblíbil už ve WandaVision, což znamená, že jsem zvědavý i na její samostatný příběh. Trailer vypadal slibně, tak snad seriál nezklame a užiju si výbornou zábavu…

Furiant

A co byste nám doporučili vy?

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
andromache

andromache

Na novou havajskou verzi Pobřežní hlídky jsem zvědavá a určitě si ji pustím. Už jenom kvůli Havaji, když už...
před 3 dny
_karel_

_karel_

Já jsem děsně zvědavej na tu Agátu.
předevčírem
Další články k tématu