18. 9. 2024

Novinka pod lupou: Kidnapped: The Chloe Ayling Story (BBC iPlayer)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Kidnapped: The Chloe Ayling Story
Žánr thriller, drama, minisérie
Stanice BBC iPlayer
Premiéra 14. 8. 2024
Vysílání středa
Délka pilotu 30 minut

O čem to je?

Když se modelka Chloe Ayling vydává v létě 2017 na focení do Milána, netuší, že je vše jen na oko a zmocní se jí únosci…

Podle skutečného únosu a memoáru Chloe Ayling.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Na tento seriál jsem byla hodně zvědavá, protože podobné příběhy mám moc ráda a vždy mě baví hádat, jak to bylo doopravdy (nebo minimálně co se zjistilo). Tady pilot splnil přesně to, co jsem od něj očekávala. Seznámil nás s hlavní hrdinkou i celým případem, teď jen zbývá odsledovat zbytek, abych zjistila, jak to celé dopadne. A přesně to mám v plánu udělat.

Hrdinka je sympatická, taková jednodušší slečna, ale odvážná. Netroufám si odhadovat, co se doopravdy stalo, ale vím jistě, že mě to bude bavit sledovat. Pilot jsem sjela jedním dechem a ani jsem se nenaděla, a byl konec. Líbí se mi, že si seriál na nic nehraje, nesnaží se nám servírovat zbytenčou vatu, ukazuje vše jasně, stručně a výstižně. Pořád se něco děje, střídání přítomnosti a flashbacků tady sedí perfektně. Takže spokojenost.

  • sympatická hrdinka
  • podle skutečnosti
  • spousta akce
  • žádné obkecávačky
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu