19. 9. 2024

Tales from the Void - čas na to si nadělat do kalhot...

Tales from the Void - čas na to si nadělat do kalhot...

Tahle horrorová antologie založená na nejvirálnějších a nejděsivějších příbězích z komunity r/NoSleep představuje 6 děsivých příběhů. K těm existuje 6 plakátů a my se teď v našem fotočlánku na ně a na jednotlivé příběhy podíváme podrobněji.

S01E01 ∙ Into the Unknown (podle The Black Square)

Když se uprostřed bytového komplexu objeví záhadný černý čtverec, mezi sousedy vznikne podezření, jaké hrůzy to může přinést. S rostoucí nedůvěrou pomalu zjišťují, že čtverec není to jediné, čeho se mají bát.

S01E02 ∙ Fixed Frequency (podle I used to hack baby monitors, one night, I learned my lesson)

Juan a jeho přátelé tráví večery hackováním dětských chůviček a strašením mladých rodičů. Ale co se stane, když je na druhé straně linky někdo zlověstný?

S01E03 ∙ Starlight (podle The MIllion Dollar Question)

Whit Barnett se vždycky chtěl stát hvězdou a zdá se, že nová herní show The Magnificent Million Dollar Question by mu tuto příležitost mohla nabídnout. Ale záměr pořadu je možná mnohem temnější, než si dokázal představit.

S01E04 ∙ Carry (podle Pro-Life)

Katie je nadšená, když se dozví, že je těhotná, a splní si tak svůj životní sen stát se matkou. Když se však dozví, že její nenarozené dítě není životaschopné, zjistí, že ukončení těhotenství není v souladu s očekáváním její náboženské komunity.

S01E05 ∙ Plastic Smile (podle Betsy the Doll)

Abigail vyrůstá se závislými rodiči a jedinou útěchou je jí podivná porcelánová panenka Betsy. Jenže Betsy není jako ostatní panenky. Hýbe se, mluví, pláče – a Betsy chce, aby ji Abigail odvedla do temného tunelu uprostřed lesa.

S01E06 ∙ Whistle in the Woods (podle Something walks whistling past my house every night at 3:03)

Sawyer by nejraději přespala u své nové nejlepší kamarádky Noly v jejím obřím, luxusním domě. Jenže Nolin dům má pravidla, která se musí dodržovat. Pravidla, která skrývají temné tajemství, jež přichází každou noc ve 3:03 ráno.

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu