Jsem ráda, že Zoe tak fandíš :)
U Emily, přesně jak jsi napsala, aspoň odvysílali všecky epizody..i když seriál až taková sláva nebyla
Můžu se zeptat, kde čerpáte informace o sledovanosti a spol? Tam, kam chodím já, je na tom daleko bídnější Kráska i HOD než Carrie...
Sice koukám na Carrie, ale zrušení by mě nějak netrápilo. Jinak opět mám všechno v bezpečí, mam já to ale štěstí :D
Háro, já ti nevím, ale stačí se podívat i na to blbý SpoilerTV, kde mají předběžnou sledovanost, a uvidíš, že Carrie je na tom hůř. Viz poslední čtyři díly:
Carrie 1x10 - 1,04 mil. diváků, rating v 18-49 let 0,5.
Carrie 1x09 - 1,12 mil. diváků, rating v 18-49 let 0,4.
Carrie 1x08 - 1,25 mil. diváků, rating v 18-49 let 0,5.
Carrie 1x07 - 1,10 mil. diváků, rating v 18-49 let 0,5.
HoD 2x17 - 1,44 mil. diváků, rating v 18-49 let 0,6.
HoD 2x16 - 1,42 mil. diváků, rating v 18-49 let 0,6.
HoD 2x15 - 1,37 mil. diváků, rating v 18-49 let 0,5.
HoD 2x14 - 1,43 mil. diváků, rating v 18-49 let 0,6.
B&tB 1x16 - 1,78 mil. diváků, rating v 18-49 let 0,7.
B&tB 1x15 - 1,54 mil. diváků, rating v 18-49 let 0,5.
B&tB 1x14 - 1,56 mil. diváků, rating v 18-49 let 0,6.
B&tB 1x13 - 1,41 mil. diváků, rating v 18-49 let 0,5.
Dúfam že z tej trojky zrušia BatB. Carrie mám rada, veľmi ma ako seriál prekvapil a keďže zrušili 90210 a Gossip Girl (našťastie), tak by si toto mohla nechať stanica ako náhradu (v pilotoch som tohto žánru nič podobné nevidela, ak si dobré pamätám :D). Dúfam teda, že mi to nezrušia. Hart of Dixie síce nesledujem, ale Rachel mám rada, takže si to chcem pozrieť :)
Našťastie Arrow, SPN a TVD je už obnovené :D Aj keď je pravda, že TVD kvalita klesla.
No tak já se právě ptám - já se nehádám. Na tvbynumbers je to trošku jinak. Tam bylo BaB v daleko větším kopru :)
BatB mě nebavilo vůbec, takže doufám, že v duelu o prodloužení by vyhrála Carrie. I když bych klidně přijala zrušení obou dvou seriálů.
Samozřejmě VéDéčka válí, stejně jako nová hitovka Arrow. Už se těším, na další řady :)
haroska napsal(a):
No tak já se právě ptám - já se nehádám. Na tvbynumbers je to trošku jinak. Tam bylo BaB v daleko větším kopru :)
Tak to jsem asi slepej, ale ty čísla jsou i na tvbythenumbers.com hodně podobná, jen jsou někde o pár setin jinde, jelikož to jsou již finální čísla. Ale i tak tam z toho vychází Carrie nejhůř - kontroloval jsem poslední 3 díly Carrie a B&tB... :))
Nevím, v pondělí jsem koukala na ratingy a fakt tam byly jiná numera. Já to moc právě takhle neslídím. BaB nesleduju a stejně už počítám s tím, že mi Carrie zruší. Hlavně, aby pokračovala Dixie :) Aspoň:)
Tak to mě napadá jen to, jestli to nebyla čísla repríz, jinak nevím... :o)
Jinak já z CWčka sleduju jen Deníčky, Nikitu, kterou mi snad teda obnoví, a Cult, kterej je ale už jasnej... no a zbytek je mi fuk... :D
Docela mě mrzí Cult. Mě ten seriál docela zaujal. Ale dofám, že svěho bráchu alespoň najde. Živého. Jinak jsem ještě ráda že se ani náhodou nerozhodli něco dělat s The Vampire Diares a Arrow
Bojím se o Beauty and the Beast a zároveň ji tudíž držím palce . Spoustu dobrých novinek v poslední nevydrží na CW víc než jednu řadu ! :( Vzpomeňte na Ringer.
Ach jo, mám ráda Carrie, Hart of Dixie a koukám i na BaTB, nejmíň by mi vadilo asi zrušení posledního jmenovaného. Carrie je moje srdcovka, moc mě netěší, že to s ní vypadá bledě :(
Jsem maximálně spokojená! Už se to ví delší dobu, že TVD pojedou i příští sezonu, takže radost největší! :)
Chystala jsem se, že začnu sledovat BatB a koukám, že nejspíš bude konec, tak nevim, jestli to má vůbec smysl - a myslela jsem, že tenhle seriál má celkem úspěch.
klidně ať zruší všechno jen ne Zoe =) Deníky by se taky mohly pomalu odporoučet...
Mě mrzí BaTB mám ten seriál docela ráda i když sem koukala že se moc zájmu netěší :-\
Dúfam že zrušia Karie, to nedívam. Beauty and the Beast by bola veľká škoda, s Arrowom najlepšia novina roka, Hart of Dixie, by bola škoda rovanko. Takže neh sa Karie porúča.
nechci aby zrušili Hart of Dixie. Na Carrie jsem taky chtěla koukat :-( snad budu mít šanci.
Mě se zalíbil seriál The Carrie Diaries, tak mě bude mrzet jestli ho zruší :-( u těch ostatních na hrobníkově lopatě mi chybět nebudou.
Zajímali mě především 3 seriály a všechny jsou, samozřejmě, ve stoprocentní jistotě!!!
Tak já jsem hlavně rád za Arrow, ten seriál má obrosvský potenciál.
Baví mě Carrie i BatB, takže nejmíň by mi chyběl Hart of Dixie. Možná jsem zaujatá díky hlavní hrdince (<3 Lana ze Smallville), ale připadá mi, že posledních pár dílu BatB je docela kvalitních.
Tak teda Cult mě mrzi vážně mě chytl a zase je hned na zrušení :(..takhle to mám skoro u všeho třeba jako Zero hour..
B&tB by mi bylo líto. Musím uznat, že dějově ten seriál není bůhvíco, ale na hlavní dvojici se mi dobře koukalo. Budu jim přát aspoň ještě jednu sérii.
Já sleduju jen TVD a to to má jisté a určitě ještě mít bude. Ostatní seriály mě moc nezaujaly takže je mi v celku jedno, který z těch ohrožených zruší :)
Já sleduju Carrie, jinak mi všechno zůstalo :)
Doufám, že Carrie nevyřadí, myslím, že jako minulost Sexu ve městě je to dost vydařený :) Sex ve městě, mám zkouknutý už dávno, tak aspoň vidím, jak Carrie začínala :D
zapomněli jste u batb zakalkulovat s jednou významnou proměnou. je zmíněno, že velký podíl sledovanosti získává seriál z toho, že běží po tvd, ale pokud by byl spin-off originals, tak by zřejmě šel po tvd on, jak se to obvykle dělá. lukrativní slot by šel...
můžu se ale zeptat jak je to s tou syndikací? to jako stanice nemůže prodat seriál dál, pokud nemá 4 řady?
ševča napsal(a):
zapomněli jste u batb zakalkulovat s jednou významnou proměnou. je zmíněno, že velký podíl sledovanosti získává seriál z toho, že běží po tvd, ale pokud by byl spin-off originals, tak by zřejmě šel po tvd on, jak se to obvykle dělá. lukrativní slot by šel...
můžu se ale zeptat jak je to s tou syndikací? to jako stanice nemůže prodat seriál dál, pokud nemá 4 řady?
O seriál je obecně zájem až tehdy, pokud má nejméně 88 epizod (tzv. cca 4 řady po 22 dílech). Samozřejmě toto číslo není pevné, můžou se prodat i seriály s méně epizodami, ale největší šance je až po tomto milníku. Stanice většinou když vidí, že už jsou blízko k tomuto číslu, tak přivírají oči co se sledovanosti týče a objednávají novou řadu, protože ví, že jim to pak zpětně ty prachy vydělá.
ragelly napsal(a):
O seriál je obecně zájem až tehdy, pokud má nejméně 88 epizod (tzv. cca 4 řady po 22 dílech). Samozřejmě toto číslo není pevné, můžou se prodat i seriály s méně epizodami, ale největší šance je až po tomto milníku. Stanice většinou když vidí, že už jsou blízko k tomuto číslu, tak přivírají oči co se sledovanosti týče a objednávají novou řadu, protože ví, že jim to pak zpětně ty prachy vydělá.
jo tak. ono to totiž bylo použité tak, že jsem z toho málem pochopila, že je to nějaké pevné pravidlo. děkuju.
Podle mě děj B&B hodně upadá, a nevidím v tom budoucnost, a to 1. série vypadala dobře. Nicméně jsem ráda za Arrowa :) a tak napůl i za SPN, u kterého jsem tak trochu rozpolcená, protože z jedné strany si myslím, že mělo skončit ještě za Kripkeho, ale na druhou stranu se mi to stále na nějaké úrovni líbí, ikdyž mě tak trošku štve dějová linie a pořádné odklonění se od začátků...
blackdarkness napsal(a):
Podle mě děj B&B hodně upadá, a nevidím v tom budoucnost, a to 1. série vypadala dobře. Nicméně jsem ráda za Arrowa :) a tak napůl i za SPN, u kterého jsem tak trochu rozpolcená, protože z jedné strany si myslím, že mělo skončit ještě za Kripkeho, ale na druhou stranu se mi to stále na nějaké úrovni líbí, ikdyž mě tak trošku štve dějová linie a pořádné odklonění se od začátků...
Pozor, toto je článok z minulého roka :) Tento rok ešte článok o stanici CW nebol vydaný.