Jsem čekala, kdy to přijde. Jsem zvědavá, jestli nebudu z alternativního konce zklamaná natolik, že se mi nakonec ten "správný" konec bude líbit :D
pRo.lama napsal(a):
Kedy sa má objaviť toto DVD ???
November 1, 2014...v USA to môže byť o 1-2 týždne skôr...toto je údaj pre UK, US som nenašiel/nie je zatiaľ zverejnený...
ještě jsem taky četla, že se na tom DVD má objevit 18 minut, které byli z posledního dílu vystřižené a ve kterých se má něco rozřešit... spekuluje se o ananasovým incidentu.. tak jsem teda zvědavá, jestli to tam bude taky :D
Teruska napsal(a):
ještě jsem taky četla, že se na tom DVD má objevit 18 minut, které byli z posledního dílu vystřižené a ve kterých se má něco rozřešit... spekuluje se o ananasovým incidentu.. tak jsem teda zvědavá, jestli to tam bude taky :D
Tak na ten se těším. :-)
doufám že v druhé verzi to matka přežije :D
Na zachraňování už je pozdě, ale ráda se podívám, jestli by ten alternativní konec nebyl taková hrůza jako originál... :)
no já bych se spíš bála, aby to nebylo ještě horší :( Ale tak uvidíme no ;))
Já to vidim asi tak, že v tom alternativním konci se Lily rozvede s Marshallem, protože mu oznámí, že otcem všech jejích dětí je nikdo jiný než Barney. Robin se odstěhuje někam to Thajska a už jí nikdy nikdo neuvidí. Matka zemře a Ted dětem prozradí, že je gay a že odteď bude žít se strejdou Marshallem.
Ja som zvedavý ako to vyriešia české TV s dabingom a vysielaním :D ;)
Patřím k těm, které finále nepotěšilo, zklamalo mě. Alternativní konec si moc přeji vidět.
Mě tento konec absolutně vyhovuje. Byla jsem naprosto spokojená. Proč ne? Na alternativní konec jsem zvědavá, jen jestli mi ten super zážitek ale nezkazí.
Silencia napsal(a):
Mě tento konec absolutně vyhovuje. Byla jsem naprosto spokojená. Proč ne? Na alternativní konec jsem zvědavá, jen jestli mi ten super zážitek ale nezkazí.
Páni, tak to zírám, že se to někomu skutečně líbilo. Jako všecho? Ani jedinou věc bys nezměnila?
Ivy napsal(a):
Já to vidim asi tak, že v tom alternativním konci se Lily rozvede s Marshallem, protože mu oznámí, že otcem všech jejích dětí je nikdo jiný než Barney. Robin se odstěhuje někam to Thajska a už jí nikdy nikdo neuvidí. Matka zemře a Ted dětem prozradí, že je gay a že odteď bude žít se strejdou Marshallem.
Pane Bože :D :D :D :D Skvělá úvaha :D
Ivy napsal(a):
a tím to zabijou úplně, bych řekla :D
Celé finále bolo zlé, nielen koniec. Na alternatívny koniec je už neskoro. Obávam sa aby nebol ešte horší ako ten skutočný.
Ale pokud na to kouknete z druhé strany, tak aspoň je seriál zakončený. Nesnáším nedokončené seriály.
Jsem na ten alternativní konec opravdu zvědavá, snad bude o trochu lepší, než co je ten hlavní, ten mě docela zklamal :/
Jsem na ten alternativní konec opravdu zvědavá, snad bude o trochu lepší, než co je ten hlavní, ten mě docela zklamal :/
Finále mě moc nenadchlo, to jsem zvědavá, jakou bombou alternativní konec bude.
Ale teď opravdu.... finále bylo na ho*no... s prominutím... ale opravdu mě to pořád hryže uvnitř, jen když si na to vzpomenu! Tvůrci zhatili všechno, co budovali 9 let, a pro fanoušky to byla jenom jedna velká lež probíhající 9 roků. Takže prosíííím a doufám, že alternativní konec mě nezklame taky! :)
Kdyby si za tím tak stáli, jak tvrdí, tak si ten druhý konec nechají pro sebe. Vidí, že nasrali diváky, tak si chtějí zachránit zadky, aby to neodradilo budoucí zaměstnavatele.
inekafe napsal(a):
November 1, 2014...v USA to môže byť o 1-2 týždne skôr...toto je údaj pre UK, US som nenašiel/nie je zatiaľ zverejnený...
Už to tu zmíněno bylo...