Spi-off SPN sa má volať Bloodlines, ako aj dnešná epizóda :)
Inak tí, čo ste už videli, čo hovoríte na dnešnú epizódu Chicago Fire? Nemyslím teraz nejaké písanie spoilerov, ale či sa vám epizóda páčila/nepáčila.
Tak CF celkem překvapilo. Na to jak byla tahle epizoda propagovaná jsem čekala větší skok ale hlavně že jdou nahoru :D
A nechci nějak podceňovat Originals ale podle mě šli čísla na CW nahoru hlavně kvůli zmíněným Bloodlines.
A nechci nějak podceňovat Originals ale podle mě šli čísla na CW nahoru hlavně kvůli zmíněným Bloodlines.[/citace]
Tak poslední dobou mi vůbec připadá, že má SPN na CW asi nejlepší sledovanost. Jinak jsem už Bloodlines zhlédla a ačkoliv to vypadá na další teenage podívanou, tak jedno se tvůrcům upřít nedá, sympatické postavy jim jdou a taky se mi moc líbily chicagské exteriéry kolem nábřeží :-)
Lill napsal(a):
Inak tí, čo ste už videli, čo hovoríte na dnešnú epizódu Chicago Fire? Nemyslím teraz nejaké písanie spoilerov, ale či sa vám epizóda páčila/nepáčila.
Mně se líbila, jsem zvědavá na zítřejší PD. Tyhle crossovery mě vážně baví :-)
Mně osobně dnešní díl SPN zrovna dvakrát nebavil. Z těch postav, které by se v potecionálním spin-offu měly objevit, mě bavila tak maximálně postava Nathaniela - David jako měňavec.
Finální čísla: Agents of S.H.I.E.L.D. si polepšil o dvě desetiny. Glee, The Goldbergs, New Girl a Trophy Wife šly nahoru o jednu desetinu. About a Boy a Growing Up Fisher o jednu desetinu klesly.
lizzy napsal(a):
Tak CF celkem překvapilo. Na to jak byla tahle epizoda propagovaná jsem čekala větší skok ale hlavně že jdou nahoru :D
Chicagu PD tento crossover pomohol asi viac, ten išiel hore o tri desatiny.. nuž, hasiči sú obľúbení :)
A inak ja som sa pýtala preto, lebo ja hrozne nemám rada smutné epizódy a včera sa mi tá epizóda Chicago Fire zdala až moc silná.
ja akurát pozerám SN a mne sa to náhodu dost páči, hlavne tie postavy, tešim sa na to super to vyzerá, sice podobný štýl jak originals boj o mesto, ale tak nathaniela milujem tak len kvoli nemu :)