Bohužel už jim nevěřím. Po ucházející čtvrté řadě a příšerné páté, už se k tomu nechci vracet. Znovu otvírat jednu uzavřenou kapitolu.
Tak já už tu poslední řadu nějak vydržím. Když už jsem vydržela koukat doteď, tak už to nevzdám. Souhlasím s tím, že 5. řada byla naprosto to nejhorší, co jsem viděla a vydržela u toho, i když stylem hodně velkého přeskakování scén. Čtvrtá byla špatná, ale ne zas extrémně moc. Snad nás aspoň na závěr příjemněji překvapí a důstojně uzavřou celý seriál, který jsem v prvních řadách opravdu měla moc ráda.
Obávám se že seriál jde rapidně s kvalitou dolů, čtvrtá ještě ušla, do páté jsem se musela nutit a sice jsem zvědavá na šestou, ale nejsem si jistá co vlastně bude, na co chtějí navazovat
Dám tomu šanci. Jestli dokáží klesnout ještě hlouběji. A já to do třetí série tak milovala....
Čtvrtá řada byla hrozná, ale v porovnání s tím, co přišlo v páté řadě ji zas tak negativně už nevnímám. Je pravda, že mi chybí asi 5 dílů dokoukat a nevím, jestli se k tomu "dokopu".
Opuštění hlavních postav McKinley a smrt Coryho jim zlomily vaz. A hlavně mi přišlo, že od páté řady píše každý díl někdo jiný bez toho, aby se podíval, co napsal ten před ním. A pro mě už to nevytrhly ani ty songy, které byly v prvních třech sezónách top. To vyvážené mixovaní starých, jazzu, muzikálů a pár nových songů bylo super.
Nechápu, k čemu se vrátí? Z nových postav mi nevadil jen Jake a Kitty, takže nevím, o čem to teď bude zpět v Lima?
Na začátku čtvrté řady jsem si říkala, že by bylo trapné dát všechny do NY nebo LA, jen aby zůstali spolu, na druhou stranu v porovnáním s tím, co přišlo bych radši viděla všechny staré spolu, i když by to byloa ž moc přitažené.
Tohle je dobře jsem rád že se vrací ke kořenům. Glee je moje srdcovka ale co s ním provedli je děs a hrůza. Proto doufám že to zakončí s úctou a návrat ke kořenům byla jediná možnost jak to udělat.
tak si ju pozriem. Som zvedavá, čo s tým urobia. Možno by bolo dobré vrátiť to do McKinley, i keď to, že už Glee zbor zrušili potom vyznie ako totálna hlúposť. Tak neviem ako to chcú urobiť. Popravde už ma to nebaví, mali to zrušiť po 4.sérii, keď zomrel Cory, lebo v podstate celý príbeh stál na Finnovi a Rachel a o tom mali byť tie zvyšné, posledné dve série. Tým, že sa stalo, čo sa stalo, oni neboli schopní urobiť ucelený príbeh a neustále to bolo rozbité, v jednej epizóde urobili niečo a o pár epizód ďalej to zvrátili. Ale tak 13 častí nie je tak moc. Chcem aby to už ukončili. Nemám rada neukončené veci.