já doufám v tu agentku ale asi to bude někdo jiný
Já tipuju Margaux nebo Daniel, už mi trochu leze na nervy, doufám že to bude on než Margaux.
Doufam ze zemre Charlotte :)
doufám v Charlotte,je protivná,nebo Daniel...hlavně ne Jack nebo Victoria,už by to nebylo ono
Myslím, že Charlotte mimo kameru nezabijí, ale bojím se o Daniela :(
Doufám že to neodnese Jack, nebo Daniel. Od první série doufám že se Jack dá dohromady s Emily a Daniel je vtipný když se snaží vetřít k Ems :D
Poslední dobou mě Daniel celkem baví, tak ten to snad nebude. Tak nějak doufám v Margaux nebo Bena, hodně by mě potěšila smrt Davida, ten je na pěst :)
Ještě jsem neviděla ani jeden díl ze čtvrté série (čekám, až jich bude víc najednou), takže nevím, co se tam teď děje a doufám, že nezabijou Nolana!
Margaux se objeví v dalších dílech :) takže tipuju Daniela :) nebo možná i Charlotte
Tak nakonec zemřou dokonce dva. Jí mi líto není, ale Daniela jo. Posledních několik dílů jsem si ho dost oblíbila :/
Mě naštvali. I když jsem to čekala a do děje se to hodí (teď bude užitečnější mrtvej než živej), tak mi tam bude chybět, já mu fandila od začátku.
Mě to je taky dost líto poslední dobou mě konverzace mezi Emily a Denielem dost bavila. Konečně to bylo upřímné.
A hele překvapení, dva v jednom. Ale je mi líto jen agentky.
Už sem si myslel (a skoro tleskal), že to bude Victoria a ono nic.
Sakra. Já už jsem si myslela, že Victorii konečně oddělají a ono nic. Ale Daniela je mi fakt líto, přála jsem mu šťastný konec ke kterému s Margaux směřovali. Ta to teď taky nebude mít lehké. No a ta agentka byla celkem jasná :D