Tak tohle by mohlo byt zajimave.
Goldberg by mohl být zárukou kvality,budu se těšit
ten nadpis je hodně zavádějící
Nevím, nemám rád prequely. Hlavně ty, kde vím, že ať se přihodí cokoliv, tak všichni hrdinové a jejich potomci o pár let později vybuchnou. Sorry za spoiler, pro ty dva lidi na světě, co neví, co se stane s Kryptonem. :-) Většinou mě víc zajímá co bylo pak, nebo co se mezitím dělo jinde, byli přeživší? Tedy radši bych sequel.
No...tak tohle v mém Watchlistu rozhodně nenajdete :D Sotva zvládám už CWčkovské hrdiny...
Gotham je ve výsledku epizodní - shit...Agenti jdou... a o zbytku ani nevím. Takže ještě jedině CW a očekávám Netflix. Jenže tohle zní jako totální blbost a zbytečnost. Zkrátka DC po ústupu Nolana už nemá takový zájem, jako Marvel a tak je potřeba si trošku upoutat pozornost pochybnými seriály od Goyera.
Od člověka, který tak DEBILNE sepsal Supermana :D
Zahanben, jo? To jsem ani netušila. Ale myslela jsem, že doma jsou všichni normální, že je "super", protože je na Zemi (jiná gravitace či co). Tím pádem je to prostě jen seriál o jiné společnosti. To mohli natočit cokoliv, ale nemělo by to ty předsudky a očekávání, jako když to spojí se Supermanem.