Napínavý článok :D Za Hart of Dixie budem smútiť, lebo podobný seriál sa bude ťažko hľadať..
super :).Arrow,The Flash a batb zůstavaj :)
Hart of Dixie nee. ._.
Za Arrow jsem ráda, The 100 by za mě mohli klidně zrušit. :D
Vím, že už nejspíš pěju z posledního, ale poslední dobou si začínám myslet, že CW obnoví i Hart. Četla jsem, že CW plánuje velké léto 2016 a pak, mělo by se brát v úvahu, že Hart of Dixie má letos v pátek rating 0.5 (čímž překonává Reign, vyrovnává The 100 a obvykle i Jane) - navíc bez žádného předskokana. Kdo ví, jak to bude, ale myslím že tak mrtvé to ještě není.
eve.blog napsal(a):
Vím, že už nejspíš pěju z posledního, ale poslední dobou si začínám myslet, že CW obnoví i Hart. Četla jsem, že CW plánuje velké léto 2016 a pak, mělo by se brát v úvahu, že Hart of Dixie má letos v pátek rating 0.5 (čímž překonává Reign, vyrovnává The 100 a obvykle i Jane) - navíc bez žádného předskokana. Kdo ví, jak to bude, ale myslím že tak mrtvé to ještě není.
Presne tak. CW plánuje veľké leto 2016, obnovili už 9 seriálov, dokonca aj BatB, ktoré dosahovalo aj sledovanosť 0.2 a rating 0.5 pre HoD v piatok je skvelý, takže 90% zrušenie pre HoD je príliš veľké. Ja to vidím skôr na tých 50% že sa to dočká obnovenia pre leto 2016
Skoda ze se misto BatB nerozhodli radeji prodlouzit Hart of Dixie.
neeee Doktorku z Dixie né!!!!!Jedineý seriál který nezveřejnili zda pojede dál a nebo skončí,u osttaních seriálu tu už byl článěk že je obnovujou všechny i když další řadu bych nedala některým seriálům.Já chci Zoey další rok, seriál je fakt skvělej, každej díl je zábavnej a nneí tu takovej seriál který mě tak baví,zrušila bych třeba Arrowa který je o ničem a nebo bych už koneně ukončila TVD i když seriál miluju ale už toho bylo příliš.
Za The 100 jsem fakt ráda, nejlepší seriál za poslední dobu.Jen tak dál.Klidně i kdyby měl 10 řad :o)))
no a Lovci duchů, nebylo už dost 10 řad, že bude 11? jako seriál je skvělej ale jak pořád umírají,pak obžsvají, strašně to ztratilo než ty první řady seriálu, bych to už ukončila a nějakým happyendem.Nebo to mají to v plánu točit až do roku 2050?:o) ....mohli by to řádně ukončit a netočit pořád dál a dál,já jsme toho názoru radši přestat v dobrém než pak aby to ztrácelo na kvalitě a příběhu a když v každé řady pořád umírají a pak se vracejí, to se mi už nelíbí, jinak je to skvělej seriál ale měl by už skončit
no a seriál Kráska a zvíře, to asi nepochopím jak taková blbost na entom může dožít na 4 řadu !!!!! Ani náhodou, jsou to šílenci, lepší seriály rušej a tohle dožívá jen z lítosti !!!!!
Doufám,že Supernatural ještě neskončí.Můj nej... seriál:)Kluci by mi opravdu chyběli...
Všetky spomínané pozerám okrem BaTB a Hart of Dixie :D Takže som rada, čakala som že tam niekde bude napísaných aspoň 10%. CW je asi jediná stanica ktorá mne alebo ostatným neruší seriály, nech v tom pokračuje. :)
Nezmierim sa s tým že BaTB dostalo ďalšiu sériu ...
Nejdřív mě to štvalo, ale na druhou stranu se zrušením HoD už se straší nějakou dobu, takže jsem celkem smířená. Navíc je to sice skvělý seriál a podobný těžko hledat, ale příběh spěje ke svému konci. Nějak si neumím představit, že Zoe a Wade mají potomka a pořád je to vtipný způsobem, který se mi na tom líbil. Bylo to o nezadaných třicátnících co v některých směrech ještě nedospěli, teď už by to ale chtělo dorůst (spousta z nich už tak učinila) a zakončit happyendem (ke kterýmu to myslim spěje).Takže vlastně spokojenost.
Jen nechápu některá obnovení, ale kdo říkal, že je svět spravedlivej :).
Hart Of Dixie jsem si teprve poměrně nedávno zamiloval, ale to tím stylem, že se okamžitě vyšvihnul na pozici mého nejoblibenějšího seriálu. Za 5 sérii bych byl rád, ale popravdě si nedokážu představit to natahování, teď už je vidět že to směřuje ke konci.
CW je má nejoblíbenější stanice protože vysílá moje nejoblíbenější seriály, takže jsem rád, že ty které mám rád, prodloužila. Nejlepší seriál stanice je podle mě jednoznačně The 100 a pak Arrow, The Flash a The Originals jsou také skvělé. Co se týká The Vampire Diaries tak šestá řada je podle mě ve srovnání s tou předchozí překvapivě podařená a stále mě to baví. Supernatural se stále také drží, ale už by to chtělo důstojné finále.
Hart of Dixie - ako niektorí vravia, snáď ho na leto ešte obnovia, inal by mi hodne chýbal.
Za obnovenie BatB, Arrow, Flash som rád
BatB si rozhodne zaslúži viac zrušenie, než Hart of Dixe. Náhodou sa teraz drží dobre a je to jedinečný seriál!
Podle mně je bezva, že pokračují Arrow a Flash, ale co mě vyloženě leze na nervy:
Otravná hloupá a naprosto idiotská telenovela Jane the Virgin patří do koše a ne na televizní obrazovky!
Mohlo by pokračovat TTP, kde je Robbie Amell, jeden z nej seriálů :(( .... jinak super :) Arrow, Flash, Originals, Reign a Batb ♥♥♥
Foooer napsal(a):
Mohlo by pokračovat TTP, kde je Robbie Amell, jeden z nej seriálů :(( .... jinak super :) Arrow, Flash, Originals, Reign a Batb ♥♥♥
Tak myslím, že The Tomorrow People už na obrazovkách opravdu neuvidíš :)
Na jednu stranu mi Dixie bude chybět, začala jsem ji sledovat teprve před rokem a přirostla mi strašně k srdci. Připomíná mi Gilmorky, hlavně lokací a typem obyvatel:-) Nicméně je pravda, že by další řada zase musela být o intrikách, rozcházení a všech těch milostných trablech a já je radši uvidím spokojené. K uzavřenému šťastnému finále to stejně spěje a lepší skončit na vrcholu.