A Agents of SHIELD?
fandapcd napsal(a):
A Agents of SHIELD?
na tiskovce o tom nebyla řeč...takže nejspíš na podzim?!?
Mysliveček star trekovec napsal(a):
A Star Trek?
Star trek zůstane na Fandovi, každý den od 19.30
Gotham a kriminální masakr? No nevím...
toth.ivo napsal(a):
na tiskovce o tom nebyla řeč...takže nejspíš na podzim?!?
Sorry, zmínku o jaru jsem přehlídla. :)
Nycklick napsal(a):
Gotham a kriminální masakr? No nevím...
Asi tak. :D V půlce jsem to vzdala, protože to nešlo.
Mentalistáááá! :3 :D
Fandu a Smíchov nechytám, takže ty neřeším.
Hurá, Mentalista v češtině, jen doufám, že i ve stejném dabingu. Jsem zvědavá na seriál Pod kupolí. Díky za zprávu.
Cristie napsal(a):
Hurá, Mentalista v češtině, jen doufám, že i ve stejném dabingu.
Jelikož jsou hlavní herci v agentuře, tak stejný dabing rozhodně nebude. Janea teď bude míto Vondráčka dabovat Martin Sláma. ;)
Furiant napsal(a):
Jelikož jsou hlavní herci v agentuře, tak stejný dabing rozhodně nebude. Janea teď bude míto Vondráčka dabovat Martin Sláma. ;)
Tak díky, už se teda netěším -_- :D.
Furiant napsal(a):
Ale nééé.. do hááje, toho přesně jsem se bála :( česká televize opravdu dokáže zprznit každičký dobrý seriál :S at jdou do háje fakt :( a to jsem se taaaaak moc těšila..
slibovaný The tomorrow people a Star crossed? tam ani nebyla zmínka,v předchozích článkách psali že to bude na jaře 2015 ...
truelovevlasticka napsal(a):
slibovaný The tomorrow people a Star crossed? tam ani nebyla zmínka,v předchozích článkách psali že to bude na jaře 2015 ...
Ani jeden se na obrazovce neobjeví, holt sliby chyby, speciálně u TV Nova...na jaro se s nimi nepočítá, pokud se neobjeví na podzim, jakože spíš ne, tak bohužel...jinak Nova Cinema má spíš filmy, ze seriálů zůstává v neděli Sue Thomas, přes týden Upíří deníky/Nebezpečná identita, King a Maxwellová/Odložené případy/Policajt z NY/Franklin a Bash, Gilmorova děvčata (to ti doporučuju :D)a NCIS..
fandapcd napsal(a):
Asi tak. :D V půlce jsem to vzdala, protože to nešlo.
Já na to furt koukám, protože potenciál tam je a nerad nedokoukávám rozjeté série, ale že bych u toho pištěl blahem se říct nedá.
A pokračování The Middle nebude? Pořád budou opakovat staré díly?
To jako vážně si nova může dovolit? To je neuvěřitelné, já to nechápu ano přesně tak sliby a navnazej nás jako diváky na seriály a pak je neodvisílají, nevíte někdo o tom víc? proč to tak je? není někde problém s vysíláním, přitom to má běžet na jaře a jaro je za dveřmi.Kdyby se aspon omluvili a vysvětlili to.
truelovevlasticka napsal(a):
To jako vážně si nova může dovolit? To je neuvěřitelné, já to nechápu ano přesně tak sliby a navnazej nás jako diváky na seriály a pak je neodvisílají, nevíte někdo o tom víc? proč to tak je? není někde problém s vysíláním, přitom to má běžet na jaře a jaro je za dveřmi.Kdyby se aspon omluvili a vysvětlili to.
Pravdepodobne nema volne vysilaci casy.