Už teď se neskutečně těším na čtvrtou řadu. Souboj s těm "náckama" bude určitě super :D
Taky se těším jak malej Jarda. Navíc obsazení do nové řady vypadá dost luxusně takže je se na co těšit ;)
Ajajaj. Banshee ~zatím~ nesleduju, ale kam chodí Eliza, tam chodím i já, tak uvidíme...
Měla by se spojit se šerifem Hoodem...
Hrozně se na to těším, ten seriál je skvělý.
Tak pokud Eliza bude hrát hlavní postavu tak to asi začnu sledovat.
Počkát, jak se šerifem Hoodem? Hood co víme funkci složil ne? A pak po sobě s Kaiem pokukovali trochu jako teď se můžeme zabít a nebo taky teď můžeme spolupracovat ... každopádně ta linka a náckama bude určitě nářez, novej policajt je můj oblíbenec, tak doufám, že si ho trochu užijeme, než chcípne nějakou nepěknou smrtí :). A eunuchovo lajna bude jistě také výživná :). Jupí!
NA Claye Burtona se tesim ze vseho nejvic, to je strasnej borec :)
Já se nejvíc těším na tu linku s náckama. To bude určitě paráda.
Jak šerif Hood? Chudák Brock, že by zase nic:-)
Vzhledem k tomu, že se už podruhé uvolnilo místo starosty:-), tak by Proctor konečně mohl mít nový job.
Klidně i víc Claye v těch jeho roztomilejch brejličkách.
Jediná osoba, u které doufám, že nerozchodí další sérii, je Rebecca. Ten její samolibý úsměv a ty bílé šatičky, to mě štvalo celou sérii.
Takže víc Kurta, míň Rebeccy a budu naprosto spokojená.
Panecku to finale byla poradna jizda...opet :-) Maji pouze stesti ze nazabili Bunkera, to by mne fakt vytocili. Jsem rada ze mame konecne jasno na ci strane je Kai.. Ta seda zona mu nesvedci :-D