Galavaaaant ♥ no povedzte, kto sa teší tak ako ja? :)))
Na body do tipovačky som to ale moc nevyhrala, zo siedmich noviniek mám dobre tipnuté iba How to Get Away with Murder a Galavanta, ostatným som neverila :D
Juhů! Galavant! No tak to je naprosto skvělá zpráva, ten seriál zbožňuju a kdyby mělo zůstat u osmi dílů, byla by to věčná škoda :)
Díky bohu za 8. řadu Castla a 2. řadu How to get away with murder!
Děkuji ABC za obnovení Galavanta a Agent Carter, oba seriály jsem si moc oblíbil.
Super! Prodlouženi jak Agents of S.H.I.E.L.D.tak Agent Carter! Tohle je ta nejlepší zpráva, jaká mohla být.
Galavaaaaaaaant!! Díky za krásné ráno♥ samozřejmě i Castle, Agent Carter a Agenti udělali radost :)
Lill napsal(a):
Galavaaaant ♥ no povedzte, kto sa teší tak ako ja? :)))
Já, já, jáááá! :))))
Ale ani tak jim neodpustím ten American Crime. Všechno ostatní pochopím, ale tohle? Druhou řadu si to nezasloužilo a je to zbytečná chyba v tipovačce :D
Paráda galavant! Aspoň něco, když už mi zrušili forever, ale teda castle bez tvůrce? Docela bych chtěla, aby 8. řada byla finální.
Musim priznat, o Castla som sa chvilu vazne bal :D Niektore serialy vazne nemuseli predlzovat, radsej tam mali predlzil Forever a nie Black-ish ci American Crime...
ragelly napsal(a):
Ale ani tak jim neodpustím ten American Crime. Všechno ostatní pochopím, ale tohle? Druhou řadu si to nezasloužilo a je to zbytečná chyba v tipovačce :D
Náhodou American Crime je pecka, já jsem za druhou řadu rád :) A za Galavanta taky :)
Já věděl, že Galavant druhou sérii dostane! :)
Tak po včerejším špatném tipu se Zombíky na CW a dnešním s Forever mám bodík aspoň za Galavanta :)
A mám radost i z prodloužení OUaT
ragelly napsal(a):
není, já tam mám obnovení :D stejně jako u Galavanta :D
Vsichni jasaji nad Galavantem, tak ja osamocene budu jasat nad The Middle a MF :D
Yay! Galavant obnovenej! To jsem nečekala a jsem tak šťastná, jakože se Šťastná jmenuju :D
Galavant,jupiiiiiiiiiiiiii:)neuveritelne ma to potesil
Obnovení Galavanta a Agent Carter je skvělá zpráva! Místo obnovování OUaT, které už je dle mě od začátku 4. série naprosto vyčerpané a neperspektivní mohli radši dát šanci Forever.
A jak už jsem řekl dříve, obnovení AoS bylo jen formalitou.
Galavant a Carterová ?!? :o Jsem strašně šťastná, bála jsem se že tihle dva se nedočkají pokračování :O Nemůžu se dočkat až je budou dávat :)
A samozřejmě radost i za OUaT, který ale bylo podle mě jistý :)
No alespoň Castle, HTGAWM a Agent Carter :D , když už mi zrušili forever...
Tak na Galavanta se opravdu moc těším! Castle, Agent Carter a Agents of S.H.I.E.L.D. jsou třešničkou na dortu :)
Jo, jo, jo! Tak z Galavanta a The Middle mám fakt radost!
Jsem naprosto nadšená z Galavanta - v to jsem snad ani nedoufala!
Galavant a Agent Carter yees!!:D ... ani som nedúfala a Agenti a OUaT som rada že to prežili :)
Moje srdcovka Castle tu minimálně ještě rok bude mám radost ♥ Ale největší radost je z toho, že udatný rytíř Galavant bude zpívat dál ♥♥
Jsem strašně šťastná za Castla v kterého už jsem přestávala doufat. Taky potěší další řada agentů. Mrzí mě ale zrušení Forever.
Čo z toho, že predĺžili Castlea, Carterovú a Galavanta, keď zrušili Forever?
Kravín, ktoré mohli zrušiť namiesto Foreveru majú neúrekom.
Průměrnákovi,Modern Family a Galavat....to bude zase doma smíchu :)
Jsem hrozně rád za Marvel seroše + taky za to, že jsem správně věřil American Crime.
Tak to je tedy nečekané. U Forever jsem doufala v další řadu a ono nic. U Galavanta jsem tomu ani trochu nevěřila (i když osobně ho žeru :)) a ejhle, prodloužení! To jsou dneska překvápka... :)
Už jsem ani nedoufala, že obnoví Agent Carter - alespoň jedna dobrá zpráva po zrušení Forever :-)
Galavant!! Galavant!! :D teším sa :D samozrejme aj agentom,OUaT a HTGAWM ale o tých som nemala strach
dagsoftware napsal(a):
Čo z toho, že predĺžili Castlea, Carterovú a Galavanta, keď zrušili Forever?
Kravín, ktoré mohli zrušiť namiesto Foreveru majú neúrekom.
Přesně tak. Forever byl jeden z mých oblíbených seriálů sezóny. Alespoň zůstává Scandal, i když už to není co bývalo.
Castle, The Middle, Modern Family a The Goldbergs - super zpráva, přijít o tyhle perfektní kousky by bolelo. Agent Carter si to zaslouží, stejně Marvel nemá v tv nic kvalitnějšího, pokud nebudu teď počítat tu pecku Daredevila. Galavant docela ušel, tak s druhou sérii budu pokračovat. Secrets & Lies - finále bylo bomba, druhou sérii si nenechám ujít. Once Upon a Time další série? Kdy už to zruší? Od druhé série to stojí za kulový, Alenka byla lepší a tu zrušili hned po první. Čtvrou sérii OUaT jsem jen sledoval, protože mi bylo slíben Socha, který se přesunul ze zrušené Alenky, ale moc prostoru tam nedostal a autoři už evindetně neví jak pokračovat dál a je to pomalu nekoukatelný, s další sérii pokračovat nebudu.
U Agent Carter a Galavanta jsem se zrušením počítal, proto jde o skvělou zprávu. Jinak prodloužení Agentů, Once a HTGAWM je skvělé. Jen tak dál.