Já jsem s koncem spokojená tenhle konec jsem si přála, myslím že je dobře že seriál ukončili po této sérii. Konec s Nolenem klidně nahrává do budoucna možnému spin-offu, taková malá otevřená vrátka :-)
Tak ten konec s Nolanem odpovídá tomu jejich "kdybychom měli přijít s 5. řadou, museli bychom představit něco jiného."
Ale vrtá mi hlavou to s tím srdcem - já to pochopila tak, že se to Emily jen zdálo? Ale je pravda, že v rozhovoru Madeleine Stowe říkala, že "Victoria a Emily budou spojeny napořád" - tak tím myslela právě tohle?
Tak jako tak jsem s finálem moc spokojená, zakončili to moc hezky. :)
Taky se mi konec líbil. Dobrý nápad s tím srdcem a myslím že fakt má Victoriino, i kvuli té jizvy na hrudi.
Ikdyž vlastně Emily o tom nemá vědět, tak já nevím :D
Pry nevedeli ze skonci, haha :-)
Jsem rada, teda az na to s tou Victorii, to mne krapet zklamalo, ale na druhou stranu jsem rada, ze to bylo posledni zmrtvyvstani ktereho jsme se dockali.
Bude mi to chybet, ale zase Emily bude superhrdina jako jeji bracha Chris :D Moc jim to preju. Coz mi pripomina, hostovani Toma Amendese byla tresinka na dortu!
Moc povedené ukončení celého seriálu o pomstě. Všechno do sebe dokonale zapadlo. Ty čtyři roky s Revenge jsem si užila.I Emily jsem si jako postavu nakonec oblíbila, ale trochu to trvalo.
Dalsi oblibeny serial ktery letos skoncil. :-( serial se mi cele 4roky libil i navzdory tomu, ze casem pomsta vlastne ztratila smysl. Zakonceni bylo fajn i kdyz jsem cekal ze to s Amandou dopadne jinak.
Na Revenge budu vzdycky rad vzpominat :)
Seriál původně vypadal dobře, ale na můj vkus se až moc odklonili od původního konceptu. Vypadalo to, že si bude postupně odškrtávat lidi z té fotky a spojovací linkou bude pomsta vůči hlavním viníkům - Graysonům. To jim dlouho nevydrželo a nakonec se prakticky nemstila vůbec, jen se do toho víc a víc zaplétali. A jako někdo, kdo viděl Roswell, jsem Jacka fakt nedokázala vidět jako něčího osudového muže. 2. řadu jsem horko těžko dosledovala a skončila jsem.