Ač jsem velký fanoušek jak hudby všeho druhu, tak Terrence Howarda, tak nějak nevím, ale Empire mi prostě nesedlo. Vydržel jsem s vypětím všech sil dva díly a šel jsem od toho. Bohužel, já se na druhou řadu určitě nechystám.
HonZajs000 napsal(a):
Ač jsem velký fanoušek jak hudby všeho druhu, tak Terrence Howarda, tak nějak nevím, ale Empire mi prostě nesedlo. Vydržel jsem s vypětím všech sil dva díly a šel jsem od toho. Bohužel, já se na druhou řadu určitě nechystám.
Já viděla zatím jen pilot, který bych hodnotila tak na 70 %, taky mě to extra nevzalo. Ale co jsem tak slyšela, tak se to pořádně rozjelo až postupně, teda hlavně Cookie se rozjela :D Takže v budoucnu se k tomu seriálu určitě vrátím a uvidím, jak mě chytne.
ragelly napsal(a):
Já viděla zatím jen pilot, který bych hodnotila tak na 70 %, taky mě to extra nevzalo. Ale co jsem tak slyšela, tak se to pořádně rozjelo až postupně, teda hlavně Cookie se rozjela :D Takže v budoucnu se k tomu seriálu určitě vrátím a uvidím, jak mě chytne.
To se tak někdy jede. Prý je stejný problém s Gothamem. Pilot mě vůbec nebavil, ale pak se to má slušně rozjet. Tak uvidíme, jestli se k tomu někdy vrátím.
PS: Koukám, že vyprazdňuješ doc. :-)
HonZajs000 napsal(a):
To se tak někdy jede. Prý je stejný problém s Gothamem. Pilot mě vůbec nebavil, ale pak se to má slušně rozjet.
Omg, omg, so true!! Ten Gotham myslím... pilot bol oproti ďalším epkám slabučký, taká všehochuť a nič z toho... ale od takej 5. epky sa to neuveriteľne hýbe a teraz pri 17. epke nestačím dýchať. :D Zatiaľ osobne 90 %. :3
HonZajs000 napsal(a):
PS: Koukám, že vyprazdňuješ doc. :-)
Když už nikdo jiný... :D Mám psavou náladu :D