Divím se, že se té ostudy nezbavili už dřív. :-D
lukascoolarik napsal(a):
Divím se, že se té ostudy nezbavili už dřív. :-D
Přesně tak. CSI byla dobrá značka. Seriál se stal kultovním podobně jako Star Trek apod. Mě osobně bavilo Las Vegas, Miami i New York až do poslední epizody. Ale CSI: Cyber, to byla šmíra už od začátku. Stačil pilot, abych věděl, že to stačilo. :-) Tohle rozhodně není důstojná tečka za CSI.
Já zatím viděla jen Kitty, epku, která byla součástí CSI, a ta se mi líbila. Uvidíme, co pak někdy v budoucnu řeknu na zbytek, šanci tomu dám.
Nahodou to byl skvely komedialni serial. Vetsi blbosti o pocitacich, internetu, hernich konzolich a tak vubec, jsem v zivote nikde nevidel. Rozesmivalo me to na dlouhe dny. Sem rad ze to skoncilo.
Shppen napsal(a):
Nahodou to byl skvely komedialni serial. Vetsi blbosti o pocitacich, internetu, hernich konzolich a tak vubec, jsem v zivote nikde nevidel. Rozesmivalo me to na dlouhe dny. Sem rad ze to skoncilo.
Kdyby tvůrci seriál zamýšleli jako komedii/parodii, tak bych neměl vůbec nic proti a možná bych to i sledoval, jenže ono se to bralo vážně, což je právě to děsivé a odrazující. Plus samozřejmě ta hromada klišé, kterých bylo jen v samotném pilotu příliš moc.
Podobně vnímám Scorpion, na jehož scénu, kde sporťák jede pod letadlem a hlavní postava se snaží připojit kabel z letadla do notebooku, aby aktualizovala jakýsi software, jen tak nezapomenu. :-D