Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....nenavydim SYFY.... :-(
Ten konec byl podle me hodne naznacen v posledni epizode, takze prekvapeni to neni, ale i tak to zamrzi.
Nikdy by mě po druhé sérii nenapadlo, že mě bude zrušení Defiance mrzet :-( Ta třetí byla řádově o 10 kvalit výše a už jen za ní by si to zasloužilo prodloužit. Aspoň, že to bylo jakž takž ukončeno.
Miluju seriál Defiance. Je to můj druhý nejoblíbenější seriál vůbec. Miluju Irissu i ostatní ženské postavy tohoto seriálu, ale konec vítám. Vítám ho proto, že jsme se dočkali skvělého závěru a ukončení série, u které jsem brečel jak želva. Takže díky za celé tři roky a díky za skvělý závěr! Přece byste nechtěli, aby seriál skončil cliffhangerem a my nevěděli, co se v Defiance bude dít. Nyní to víme. Važme si toho.
Je dobře, že seriál aspoň dostal vydařený konec. Nicméně mi bude Defiance chybět a rozhodně bych uvítal třeba minisérii z období Bledých válek.
..vytvořit docela slušný sci-fi svět a pak to nechat je docela blbost. Seriál byl dost slušný. Hra úplně pitomá. :D
První série byla skvělá,druhá pitomá a třetí zase dobrá,ale když to shrnu,znám i lepší seriály,více mě mrzí zrušení Dominion.
Takový shtako, Defiance mi neberte. Byl bych radši, kdyby zrušili pro mě nudný Killjoys a Defiance nadělili ještě aspoň jednu sérii, ale nedá se svítit. RIP in peace, Defiance.
***** SYFY... co tam budou vysílat, když zrušili snad každý scifi na který jsem se koukal
Shtako. Tak geniální postavu jako Meh Yewll dlouho zase nikde neuvidíme...
Nelíbí se mi to, ale aspoň Defiance pěkně zakončili.