The Notebook je jeden z mých nejmilejších filmů :) Seriál bych určitě vidět chtěla, ale přiznejme si, bez Ryana Goslinga to prostě nebude Notebook :D O:)
zaujimave :) som zvedava na herecke obsadenie.. podla toho sa rozhodnem ci to budem pozerat, ale dufam ze anooo ! :)
Rozhodně tomu šanci dám! Film zbožňuji. :) Už se těším! Teď ještě aby to nepokazili obsazením herců...
Film mám hodně ráda, ale bojím se, že v seriálu z toho udělají přeslazenou limonádu.
Celkově mi to rozleptávání skvělých filmů na seriály není po chuti. Všeho moc škodí.
Film je skvělý, ale nějak si to jako seriál nedokážu představit.
Teda nevim, jako seriál... Ale, a prosím nekamenujte mě, děsně mě to nudilo, příšerně. Když se jim to podaří vymyslet jako pěknou dobovku, která nebude jen o lásce, ale bude to fakt dobové, tak ráda zkusím :)
Luci Frid napsal(a):
Teda nevim, jako seriál... Ale, a prosím nekamenujte mě, děsně mě to nudilo, příšerně. Když se jim to podaří vymyslet jako pěknou dobovku, která nebude jen o lásce, ale bude to fakt dobové, tak ráda zkusím :)
Řekla bych, že kombinace toho tématu a CW je jasná stoprocentní romance :)
ragelly napsal(a):
Řekla bych, že kombinace toho tématu a CW je jasná stoprocentní romance :)
To asi ano :) Ale nadeje umira posledni :)
Nevím, jestli bych tomu říkala světová klasika. Viděla jsem film a nepřišlo mi to o nic hlubší než ta béčka od Pilcher.