Takže nudná Grace je ze hry? No tak to je nejlepší zpráva dne :-D
Patty napsal(a):
Takže nudná Grace je ze hry? No tak to je nejlepší zpráva dne :-D
V prvotním seznamu nebyla, nicméně to se ještě může změnit :D Do startu druhé série je pořád daleko :D
Super, tenhle seriál mě fakt baví, je tam humor, ironie a super herecké obsazení. Jsem ráda :-) jo a nudná Grace by mi taky nechyběla :-D
ragelly napsal(a):
V prvotním seznamu nebyla, nicméně to se ještě může změnit :D Do startu druhé série je pořád daleko :D
Nestraš :-D
Chanelky mě potěšily (teda až na Hester). Ale co Chad? Jedna z nejlepších seriálových postav, je škoda, že nebude pokračovat :-(
Chanelky a děkanka potěšili. Ze Zayday moc nadšená nejsem. Osobně jsem ale doufala, že se vrátí Denise. :D
No, ale jsem zvědavá jak ty původní postavy zakomponují do nového prostředí. Jen aby tou nemocnicí nemysleli ten blázinec, kam soud nechal zavřít Chanelky.
Tak to potěšilo :) Snad se vrátí ještě Denise :D
Pokud se nevrátí Grace, to mi teda vadit nebude :D, ale doufala jsem, že se vrátí Chad...
Ach, Trojka... Už jsem spokojená. :)
Myslím si, že Niecy Nash se vrátí, i kdyby měla hrát nějakou jinou postavu. Přece jen byla guest, takže v těchhle seznamech nemusí být zveřejněná.
Za prodloužení jsem ráda, SQ se mi dost zalíbily svým humorem a kdejakou pop kulturní narážkou a tím, že se neberou vážně... Za děkanku jsem ráda, Chanelky jsou tak někde uprostřed, ale obešla bych se bez Ley Michele. Vypěstovala jsem si na ni alergii v průběhu Glee - tedy přesně v momentě kdy se z Glee stalo Rachel/Kurt/Blaine show...:D
Jo, Chanelky se vrátí! Akorát doufám, že se vrátí i Denise :D
JO! Chanel #3 se vrátí, to mi stačí. A Zayday, Chanel, Děkanka, Hester k tomu... Jen #5 mi tam nesedí, přišla mi neskutečně otravná. Raději bych viděl místo ní Grace nebo Denise.
Zoznam potešil, hlavne, že v ňom nie je Grace :D
Čo ma však nepotešilo je to, že vymenia zrejme všetkých mužských predstaviteľov (hlavne Chad a Pete mi teda chýbať budú).
luckily napsal(a):
Vypěstovala jsem si na ni alergii v průběhu Glee - tedy přesně v momentě kdy se z Glee stalo Rachel/Kurt/Blaine show...:D
Moje řeč, přesně kvůli tomu mi taky vadí :-D
jak se vrati chanelky a dean Munch tak je to dobre, to byly suverene nejlepsi postavy první serie
Caroline115 napsal(a):
Moje řeč, přesně kvůli tomu mi taky vadí :-D
Rachel Berry Show to byla od začátku.
Super. Škoda jen, že Chad se nevrátí :/ byl rozhodně jednou z nejlepších postav..
Nové pánské obsazení?Hmmmmmm:-) :-)