*nadšeně skáče po pokoji* První dobrá zpráva za celý den :) No tak už se těším na další díly. Jenom mě mrzí, že už bez Stuartovy matky.
Kéž by natočili něco dalšího. Je to paráda a je úžasné je sledovat při hraní. Mistrovský výkon
z čoho ja budem brať hlášky? =D ale kde, brať je z čoho, len toto bola zlatá studnica. s týmto seriálom som u hlášok začínala a že ich bolo za jednu časť požehnane =D
Tak určitě lepší jeden speciál než nic. Ale nejlepší by byl speciál a další řada :)
Môj zamilovaný seriál. Neskutočné majstrovstvo Pánov Hercov. Kiežby dali aj ďalšiu sériu, aj dve aj tri... :)
Sleduji, ale zrušení by mi až tak nevadilo.
Skvělý sitcom s typickým britským humorem. Navíc výběr herců je prostě brilantní (Gandalf/Magneto, Master, Ramsey a Madame Maxime). Doufám, že speciál nás jen naladí na další sérii, nerada bych se s nimi rozloučila nadobro.
eliska.musilova napsal(a):
Skvělý sitcom s typickým britským humorem. Navíc výběr herců je prostě brilantní (Gandalf/Magneto, Master, Ramsey a Madame Maxime). Doufám, že speciál nás jen naladí na další sérii, nerada bych se s nimi rozloučila nadobro.
*Ramsey? Pro mě to je prostě Simon z Misfits. I když GoT sleduji taky, je to prostě Simon. Stejně jako v GoT hraje školník Filch z HP a vždy to bude školník Filch z HP :D
Britský humor prostě miluju,uvítala bych ten nějaký speciálek a pak další sérii :)
Nerad to říkám, ale vypadá to, že Vicious má finito po speciálu. Už nějakej čas zpátky Tweetnuli https://twitter.com/Vicious/status/683309927549501440 .
Vxxx napsal(a):
*Ramsey? Pro mě to je prostě Simon z Misfits. I když GoT sleduji taky, je to prostě Simon. Stejně jako v GoT hraje školník Filch z HP a vždy to bude školník Filch z HP :D
Já Misfits nesledovala, takže ho znám pouze jako Ramseyho. Ale s Filchem souhlasím, v GoT jsem u něj postrádala paní Norissovou :D