Diskuze k článku Ian obrací: O osudu TVD zatím není rozhodnuto
Peťulli
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
14. 4. 2016 / 10:42:10 (před 8 roky)
off

Podle mě to jsou jenom kecy, jak uklidnit fanatiky, aby měli klidnou hlavu. TVD mám ráda, ale myslím že už je na čase to nějak důstojně zakončit, protože jednou by taky na důstojný konec mohlo být pozdě.

#petulli
Destiny
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
14. 4. 2016 / 10:44:14 (před 8 roky)
on

Také za tím vidím zastírací manévr.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 4. 2016 / 10:51:01 (před 8 roky)
off

To je jasný, vyzradil něco, co neměl, dostal vynadáno a nařízeno okamžitě začít mlžit... Většinou co s tak dřív hvězdy vyjadřovaly o konci seriálu a pak to vzaly zpátky, tak stejně k tomu konci došlo, takže asi tak...

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
14. 4. 2016 / 12:45:27 (před 8 roky)
off

Jéžiš, to jsou primadony. Vždyť u TVD už je to jedno, s tím ratingem si nemusí lámat hlavu s předčasným oznámením o konci. Krom nějakých těch fanatiků už všichni čekají jen na ten konec. Už to stejně neokecá, je to až moc poznat, že skáče podle CW. Navíc rozhodnutí, zda bude show pokračovat je na Ianovi a Paulovi, takže nevidím dǔvod, aby to neoznámil zrovna Ian. Ale nestalo se to poprvé a myslím, že ani naposled. 

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
venalce
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
14. 4. 2016 / 14:09:33 (před 8 roky)
off

Jako by TVD mohlo pokračovat bez Damona. Bez Eleny to jde, bez Stefana by se to taky na chvíli obešlo (čistě můj názor), ale bez Damona, jen s těmi už bohužel rozplizlými ostatními postavami, to je stejné, jako by se pokoušeli natáčet Piráty z Karibiku bez Johnnyho Deppa. Řekněte mi, kdo by se na TVD ještě díval a kvůli komu?

Do not feed the trolls
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
14. 4. 2016 / 15:01:44 (před 8 roky)
off
venalce napsal(a):

Jako by TVD mohlo pokračovat bez Damona. Bez Eleny to jde, bez Stefana by se to taky na chvíli obešlo (čistě můj názor), ale bez Damona, jen s těmi už bohužel rozplizlými ostatními postavami, to je stejné, jako by se pokoušeli natáčet Piráty z Karibiku bez Johnnyho Deppa. Řekněte mi, kdo by se na TVD ještě díval a kvůli komu?

Já Damona nemusím, vůbec by mi nevadilo, kdyby místo Eleny zmizel on. Lidi ho sice žerou, ale i  já jsem našla hodně komentářů, kde si na Damonovo chování stěžují, protože on je vždy za toho blba, co všechno zkazí a Stefan ten, co to napravuje. A že jsou to schopni přiznat i jeho fanoušci, to už něco znamená.
Nicméně by bylo už fakt na palici, kdyby z tří hlavních postav zbyl jenom jeden a furt se točilo. Plecka říká, že "Defan" je základ seriálu a bez toho to fungovat prostě nebude. Bez Eleny to jde, ale představa seriálu jen se Stefanem, to by se to mohlo přejmenovat na Stefanovi deníky. A hlavně je jasné, že Paul bez Iana pokračovat nebude.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 4. 2016 / 15:02:54
truelovevlasticka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
14. 4. 2016 / 15:10:54 (před 8 roky)
off

Pane bože? !!!!! Takový fraška už !!!! Příště zveřejněj že bude 9 a 10 serie, jděte s tím už někam !!! Jsem se těšila že konečně seriál skončí,nemám slov .....

liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
14. 4. 2016 / 16:30:23 (před 8 roky)
off

Když odejdou herci: Eleny, Bonnie, Damona a nevím koho ještě.... ten seriál už začíná být dost velká splácanina i teď... natož bez nich... pochybuju, že by to bez nich pokračovalo... páč tohle je i na ně moc- doufám...

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
14. 4. 2016 / 16:38:16 (před 8 roky)
off

Je to jenom mlžení,po osmé sérii by museli vymyslet fakt parádní příběh,aby si napravili reputaci.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
alesanko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
14. 4. 2016 / 17:47:59 (před 8 roky)
off

Ak by Ian odišiel a točilo by sa ďalej, už by som to asi nesledoval.. on je to jediné, čo ma u toho seriálu ešte drží.. takže tak..

When people see good they expect good. And I don't wanna live up to anyone's expectations. (Damon Salvatore, TVD)
VeronicaElisse
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
14. 4. 2016 / 18:48:12 (před 8 roky)
off

Celé to vyjadrenie je táranie, vyhováranie a mlženie. Nechápem, prečo z vyšších miesto dostal vynadané. Naopak malo by sa to o poslednej sérii oznámiť tak povediac na plnú hubu aby tvorcovia nevymýšľali milión zápletiek na ďalšiu sériu, ale aby sa hlavne snažili to nasmerovať k dôstojnému koncu.

Natýýý
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
14. 4. 2016 / 20:18:37 (před 8 roky)
off

Kecy. Je jasný, že Ian dostal vynadáno, ale se sledovaností a odchodem hlavních postav (Nina, Kat, Ian)budou rádi za dokončení 8. série. A i když se mi to říká těžko, je to pravda a jestli bude 9.série (o čemž pochybuji) končím s nimi. TVD je odjakživa můj nejoblíbenější seriál, ale 7. série mě nudí a koukám jen ze zvyku :D

Editováno: 1x | Naposledy: 15. 4. 2016 / 05:49:16
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
14. 4. 2016 / 22:13:21 (před 8 roky)
off

Snaží se hezky, chlapec. Ale co se jednou rozšíří po internetu, to už se zpátky vzít nedá. I když... spousta lidí tvrdila, že bez Eleny to nepůjde. A jedou dál. TVD jsou prostě značka a já bych se vůbec nedivil, kdyby pokračovali v devítce i s osekaným obsazením.

VeronicaElisse
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
15. 4. 2016 / 11:07:04 (před 8 roky)
off
milosh napsal(a):

Snaží se hezky, chlapec. Ale co se jednou rozšíří po internetu, to už se zpátky vzít nedá. I když... spousta lidí tvrdila, že bez Eleny to nepůjde. A jedou dál. TVD jsou prostě značka a já bych se vůbec nedivil, kdyby pokračovali v devítce i s osekaným obsazením.

to "osekané" obsadenie ktoré by im ostalo by radšej mohli šupnúť k Pôvodným ... Mne tam teda Elena chýba, ale na druhej strane je stále akousi časťou príbehu. Ale bez Damona a Stefana to nemá perspektívu. Lebo teda na kom by to postavili, nebodaj na Mattovi? :D