Notorious nejspíš nebude nic pro mě. U Imaginary Mary bude záležet na podání; připomíná mi to Wilfreda a trochu i Angel From Hell, ale má to být rodinný žánr, takže nevím, nevím.
Bez toho aby som otvoril profil serialu bolo jasne kto bude hrat imaginarnu priaelku z detstva Mary .. Rachel Dratch .....ta osoba je dostatocne prastena aby to bolo fakt vtipne a jej hlas tomu len pomoze.
nipandelm napsal(a):
Tak určitě zkusím Notorious, protože Piper Perabo miluju už od dob Divokých koček.
zkusim, protoze se me libila v CA
Tak do watchlistu přidám Notorious, protože Piper Perabo mám ráda od Covert Affairs
Mary bych docela vyzkoušela :)
Ehm, tak po zhlédnutí první upoutávky a zjištění, že ten imaginární kámoš má být kreslená postavička, říkám Imaginary Mary ne. :-D
Nic pro mě.
lukascoolarik napsal(a):
Ehm, tak po zhlédnutí první upoutávky a zjištění, že ten imaginární kámoš má být kreslená postavička, říkám Imaginary Mary ne. :-D
tak je to v tomto pripade trapnost ... takze za mna tiez nie hoci Dharmu som mal rad ...
sandokan555 napsal(a):
tak je to v tomto pripade trapnost
A stejně debilně zní i vypadá Downward Dog. Jak tohle mohlo projít? Tohle je materiál pro Disney Channel, ne ABC. :-D