Diskuze k článku Seriálové osudy: Homeland
Nycklick
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
1. 6. 2016 / 21:09:36 (před 8 roky)
off

Škoda toho přesunu, Homeland a podzim patří k sobě. Na druhou stranu, takové prodloužení je příjemnou náplastí.

A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
1. 6. 2016 / 21:22:22 (před 8 roky)
off

Skvělá zpráva, Homeland si zaslouží další série :)

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 6. 2016 / 21:47:17 (před 8 roky)
on

Už při páté sérii jsem doufal, že Homeland se z watchlistu vypakuje přirozenou cestou. Další tři roky tomu fakt věnovat nehodlám.

Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
2. 6. 2016 / 07:51:25 (před 8 roky)
off
La.Volpe napsal(a):

Už při páté sérii jsem doufal, že Homeland se z watchlistu vypakuje přirozenou cestou. Další tři roky tomu fakt věnovat nehodlám.

;-)

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
2. 6. 2016 / 12:42:06 (před 8 roky)
off
La.Volpe napsal(a):

Souhlas, já si tohle akorát řekl už při čtvrté sérii.

Jako koncept to není špatné, ale já se upsal k trochu jinému seriálu, než jakým se Homeland stal později. První dvě série byly dokonalé, třetí trochu pokulhávala a potom to šlo rychle z kopce. Carrie a její trable napříč zeměkoulí u mě prostě netáhnou a co si budu nalhávat, chybí mi tam Brody. :-D Je pravda, že jeho postava víceméně dosáhla svého potenciálu, samotná Carrie mi ale nestačí. Na Showtime dám teda radši šanci odloženému Billions, kde je aspoň ten Damian Lewis. :-D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
2. 6. 2016 / 13:09:54 (před 8 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Souhlas, já si tohle akorát řekl už při čtvrté sérii.

Jako koncept to není špatné, ale já se upsal k trochu jinému seriálu, než jakým se Homeland stal později. První dvě série byly dokonalé, třetí trochu pokulhávala a potom to šlo rychle z kopce. Carrie a její trable napříč zeměkoulí u mě prostě netáhnou a co si budu nalhávat, chybí mi tam Brody. :-D Je pravda, že jeho postava víceméně dosáhla svého potenciálu, samotná Carrie mi ale nestačí. Na Showtime dám teda radši šanci odloženému Billions, kde je aspoň ten Damian Lewis. :-D

To dej! Nemůžu srovnávat, Homeland jsem neviděla, ale Billions má skvělý pilot a co mi říkal muž, tak celá první série je naprosto skvělá :)

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
2. 6. 2016 / 13:11:14 (před 8 roky)
off

Já tedy za nejlepší řadu považuji čtvrtou a ta pátá byla taky fajn, takže já jsem za prodloužení velmi rád :)

Hold the Door!
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
2. 6. 2016 / 13:33:49 (před 8 roky)
off
ragelly napsal(a):

To dej! Nemůžu srovnávat, Homeland jsem neviděla, ale Billions má skvělý pilot a co mi říkal muž, tak celá první série je naprosto skvělá :)

Pilot jsem už viděl a hrozně mě to nadchlo, ale bohužel nebyl čas. Naštěstí je tu červen, takže se k tomu konečně dostanu. Všude na to pějí chválu, tak na tom určitě něco bude. :-)

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
2. 6. 2016 / 15:44:40 (před 8 roky)
off

Dneska mě ty zprávy nějak dostávají,nevím co dřív,ale samou radostí se až natřásám :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
emJey (Miloš Janů)
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
2. 6. 2016 / 19:53:54 (před 8 roky)
off

Už se nemůžu dočkat, až s tímto seriálem začnu!

An actor’s only job is to enter the lives of people, who are different from us, and let you feel, what that feels like.
Martysek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
3. 6. 2016 / 08:45:51 (před 8 roky)
off

Je pravda, že už to není ten starý Homeland s Brodym, to byl asi vrchol seriálu, na který už se zpátky jenom těžko dostane. Hlavně to bylo úplně něco jiného, než jsme byli do té doby zvyklý sledovat, tak i tím mě to tenkrát hrozně chytlo. Čtvrtá série už se přiznám, že ani pořádně nevím, o čem byla a když jsem v článku četla, že se děj přesune z Afriky do Ameriky, tak jsem se zarazila, protože si to opravdu nepamatuju. Pátou sérií jsem hrozně dlouho odkládala a shlédla jsem jí celou až teď za poslední týden. A docela mě to zas vtáhalo, je neuvěřitelné, jak seriál odráží dnešní realitu (vlastně o něco dřív, než se v reálu stalo). Takže můžu napsat, že se mi to líbilo, místo Brodyho jsme měli aspoň Quinna, ale u toho si nedovedu představit, jaký prostor může dostat v šesté sérii. A děsně mě už vadí Carrie a její neustále cukající brada. U takle dobré agentky CIA bych čekala, že nebude hned kvůli všemu natahovat, že bude trochu drsnějšího charakteru. A u takhle dobré herečky bych zas čekala, že emoce bude umět vyjádřit i jiným způsobem, než pořád takhle.

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
23. 7. 2016 / 08:07:03 (před 8 roky)
off

já nevím, nějak Claire nedokážu vnímat jinak než jako padlou hvězdu Yvane...něco málo jsem viděla, ale k srdci mi to nepřirostlo,ale přeju všem fanouškům dobré zprávy o prodloužení:)

For crying out loud!
Ragnarok8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
27. 9. 2016 / 14:18:12 (před 8 roky)
off

Já zrovna minulý týden dosledoval pátou sérii Homeland, a proto jsem z této zprávy naprosto nadšený! :)
Někteří zde zmiňují, jakým způsobem Homeland špatně dopadl. Ale dle světových recenzí i mých osobních dojmů, se naopak proměnil v něco - (co díky schopnosti scénáristů) může být klidně nesmrtelné.
Ano první dvě série měli neskutečný drive díky příběhu o Brodym a tvůrci ho uchopily jak nejlépe vůbec mohli a proto všichni první dvě série milujeme. Přesto seriál musel jít zkrátka dál, třetí série patří asi k těm nejslabším z celého seriálu, právě proto - že už byl Brodyho příběh zbytečně zdržován.
Naopak čtvrtá patří k tomu nejlepšímu a dá se srovnat s druhou sérií. Opravdová špionážní záležitost, která šlape každým zvratem a dílem a přichází s něčím, co každý fanoušek spy-thrillerů musí milovat.
A pátá se snaží přijít se současnými problémy i u nás v Evropě a ano, ta se dá považovat za jaksi slabší, ale nemyslím jako - nekvalitní, spíše mi nesedla z důvodu komornějšího přístupu. Přesto věřím, že seriál má v následujících třech sériích co nabídnout!

kaculinka00
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
29. 12. 2016 / 00:09:57 (před 7 roky)
off

první tři serie super, na čtyřku jsem si musela trošku zvykat,ale pak taky dobrý a teď jsem viděla první díl z páté řady a zatím nevím....určitě v tom hraje roli i to,že bylo viděno v překladu a nyní jen titulky,je to nezvyk.snad se to rozjede a opět mne to vtáhne do děje....