Škoda toho přesunu, Homeland a podzim patří k sobě. Na druhou stranu, takové prodloužení je příjemnou náplastí.
Skvělá zpráva, Homeland si zaslouží další série :)
Už při páté sérii jsem doufal, že Homeland se z watchlistu vypakuje přirozenou cestou. Další tři roky tomu fakt věnovat nehodlám.
La.Volpe napsal(a):
Už při páté sérii jsem doufal, že Homeland se z watchlistu vypakuje přirozenou cestou. Další tři roky tomu fakt věnovat nehodlám.
;-)
La.Volpe napsal(a):
Souhlas, já si tohle akorát řekl už při čtvrté sérii.
Jako koncept to není špatné, ale já se upsal k trochu jinému seriálu, než jakým se Homeland stal později. První dvě série byly dokonalé, třetí trochu pokulhávala a potom to šlo rychle z kopce. Carrie a její trable napříč zeměkoulí u mě prostě netáhnou a co si budu nalhávat, chybí mi tam Brody. :-D Je pravda, že jeho postava víceméně dosáhla svého potenciálu, samotná Carrie mi ale nestačí. Na Showtime dám teda radši šanci odloženému Billions, kde je aspoň ten Damian Lewis. :-D
lukascoolarik napsal(a):
Souhlas, já si tohle akorát řekl už při čtvrté sérii.
Jako koncept to není špatné, ale já se upsal k trochu jinému seriálu, než jakým se Homeland stal později. První dvě série byly dokonalé, třetí trochu pokulhávala a potom to šlo rychle z kopce. Carrie a její trable napříč zeměkoulí u mě prostě netáhnou a co si budu nalhávat, chybí mi tam Brody. :-D Je pravda, že jeho postava víceméně dosáhla svého potenciálu, samotná Carrie mi ale nestačí. Na Showtime dám teda radši šanci odloženému Billions, kde je aspoň ten Damian Lewis. :-D
To dej! Nemůžu srovnávat, Homeland jsem neviděla, ale Billions má skvělý pilot a co mi říkal muž, tak celá první série je naprosto skvělá :)
Já tedy za nejlepší řadu považuji čtvrtou a ta pátá byla taky fajn, takže já jsem za prodloužení velmi rád :)
ragelly napsal(a):
To dej! Nemůžu srovnávat, Homeland jsem neviděla, ale Billions má skvělý pilot a co mi říkal muž, tak celá první série je naprosto skvělá :)
Pilot jsem už viděl a hrozně mě to nadchlo, ale bohužel nebyl čas. Naštěstí je tu červen, takže se k tomu konečně dostanu. Všude na to pějí chválu, tak na tom určitě něco bude. :-)
Dneska mě ty zprávy nějak dostávají,nevím co dřív,ale samou radostí se až natřásám :)
Už se nemůžu dočkat, až s tímto seriálem začnu!
Je pravda, že už to není ten starý Homeland s Brodym, to byl asi vrchol seriálu, na který už se zpátky jenom těžko dostane. Hlavně to bylo úplně něco jiného, než jsme byli do té doby zvyklý sledovat, tak i tím mě to tenkrát hrozně chytlo. Čtvrtá série už se přiznám, že ani pořádně nevím, o čem byla a když jsem v článku četla, že se děj přesune z Afriky do Ameriky, tak jsem se zarazila, protože si to opravdu nepamatuju. Pátou sérií jsem hrozně dlouho odkládala a shlédla jsem jí celou až teď za poslední týden. A docela mě to zas vtáhalo, je neuvěřitelné, jak seriál odráží dnešní realitu (vlastně o něco dřív, než se v reálu stalo). Takže můžu napsat, že se mi to líbilo, místo Brodyho jsme měli aspoň Quinna, ale u toho si nedovedu představit, jaký prostor může dostat v šesté sérii. A děsně mě už vadí Carrie a její neustále cukající brada. U takle dobré agentky CIA bych čekala, že nebude hned kvůli všemu natahovat, že bude trochu drsnějšího charakteru. A u takhle dobré herečky bych zas čekala, že emoce bude umět vyjádřit i jiným způsobem, než pořád takhle.
já nevím, nějak Claire nedokážu vnímat jinak než jako padlou hvězdu Yvane...něco málo jsem viděla, ale k srdci mi to nepřirostlo,ale přeju všem fanouškům dobré zprávy o prodloužení:)
Já zrovna minulý týden dosledoval pátou sérii Homeland, a proto jsem z této zprávy naprosto nadšený! :)
Někteří zde zmiňují, jakým způsobem Homeland špatně dopadl. Ale dle světových recenzí i mých osobních dojmů, se naopak proměnil v něco - (co díky schopnosti scénáristů) může být klidně nesmrtelné.
Ano první dvě série měli neskutečný drive díky příběhu o Brodym a tvůrci ho uchopily jak nejlépe vůbec mohli a proto všichni první dvě série milujeme. Přesto seriál musel jít zkrátka dál, třetí série patří asi k těm nejslabším z celého seriálu, právě proto - že už byl Brodyho příběh zbytečně zdržován.
Naopak čtvrtá patří k tomu nejlepšímu a dá se srovnat s druhou sérií. Opravdová špionážní záležitost, která šlape každým zvratem a dílem a přichází s něčím, co každý fanoušek spy-thrillerů musí milovat.
A pátá se snaží přijít se současnými problémy i u nás v Evropě a ano, ta se dá považovat za jaksi slabší, ale nemyslím jako - nekvalitní, spíše mi nesedla z důvodu komornějšího přístupu. Přesto věřím, že seriál má v následujících třech sériích co nabídnout!
první tři serie super, na čtyřku jsem si musela trošku zvykat,ale pak taky dobrý a teď jsem viděla první díl z páté řady a zatím nevím....určitě v tom hraje roli i to,že bylo viděno v překladu a nyní jen titulky,je to nezvyk.snad se to rozjede a opět mne to vtáhne do děje....