❤❤❤ Tak to je naprosto famózní, jen by to mohlo být lépe k dispozici, u stahování jsem se za poslední týdny pořádně zapotila :D
Btw. Viděli jste to už někdo komplet? Udrželo si to kvalitu a je objednávka zasloužená?
ragelly napsal(a):
❤❤❤ Tak to je naprosto famózní, jen by to mohlo být lépe k dispozici, u stahování jsem se za poslední týdny pořádně zapotila :D
Btw. Viděli jste to už někdo komplet? Udrželo si to kvalitu a je objednávka zasloužená?
Viděla jsem komplet a musím říct, že je to parádní jízda od začátku do konce :) Prodloužení zasloužené :)
To je báječná zpráva,nemám za sebou celý komplet,ale těším se.
Bezva-super-nejlepší-fantastická zpráva! Viděla jsem komplet a líbila se mi celá s01 moc a moc :)
Nejlepší zpráva dne! :) Sotva skončila první série, už se nemůžu dočkat té další. :D
Mimochodem, mně nepřijde ta dostupnost tak těžká. První 3 díly měly trochu zpoždění, ale zbytek byl venku brzo.
justynajohnson napsal(a):
To je báječná zpráva,nemám za sebou celý komplet,ale těším se.
... take ma problem se stahovanim/ pasovanim titulku (i tech ENG) ...
Já to celé viděl a i když jsem si říkal, že v druhé půlce to lehoulince ztrácelo dech, což je ovšem v případě YMH stále o parník lepší než drtivá většina konkurence, tak poslední dva díly byly opět úplně dokonalé! Jásám a slavím!
P.S.: Na Festivalu Fantazie už mám přihlášenou představovací přednášku s pilotem, takže kdo by měl zájem a vyskytoval se v Chotěboři, dorazte :)
Matuush napsal(a):
Nejlepší zpráva dne! :) Sotva skončila první série, už se nemůžu dočkat té další. :D
Mimochodem, mně nepřijde ta dostupnost tak těžká. První 3 díly měly trochu zpoždění, ale zbytek byl venku brzo.
Tuším kolem osmého nebo devátého dílu můj zdroj pomazal komplet všechny zpětně, ale pak to nějaká dobrá duše zase nahodila :D Takže taky mám komplet, ale You Me Her a Almost There, oboje od DirecTV, je pro mě největší oříšek, jinak všechno ostatní bez problémů.
DJ Obelix napsal(a):
P.S.: Na Festivalu Fantazie už mám přihlášenou představovací přednášku s pilotem, takže kdo by měl zájem a vyskytoval se v Chotěboři, dorazte :)
Kdy máš tu přednášku? Projela jsem rychle program, ale nevšimla jsem si...
IrmaVep napsal(a):
Kdy máš tu přednášku? Projela jsem rychle program, ale nevšimla jsem si...
Ve čtvrtek 7. 7. od 15 hodin v SeriesConu.
DJ Obelix napsal(a):
Ve čtvrtek 7. 7. od 15 hodin v SeriesConu.
Děkuju :)
No, to abych to už začala sledovat! :D