Koukám, že tohle sem minul a o nic nepřišel. Už ten trailer děsí :-D
Autorka má očividně velkou trpělivost a oddanost serialzone, protože koukat na takové věci, to bych prostě nedal :D
No už ten trailer je perla. Kdyby serialzone rozdával ceny za největší propadák roku, tak tohle by obsadilo první tři místa.
Romix napsal(a):
Autorka má očividně velkou trpělivost a oddanost serialzone, protože koukat na takové věci, to bych prostě nedal :D
Jistě, vždy s plným nasazením! :D Ale ony my to pak vynahrazují ty novinky, které si mě do sebe vtáhnou :)
Upřímně je to pro mě taky propadák, ale není to proto, že zesměšnují královskou rodinou, s tím vědomím do toho snad každý šel. Mě spíše zarazil ten nevtipný humor, strašně slabí herci, úplně jsem si u toho vzpomněla na své emoce, která jsem měla při zhlédnutí pilotu Jane the Virgin(s pannou Janou nejsem moc kamarádka). Takže tak. Potenciál to mělo, ale opravdu nevím, čím chtěl tento seriál zaujmout. Souhlasím s tím, že jsou to debilové. Vtipní debilové jsou fajn, ale toto jsou prostě jen debilové.:D
IcePrincess napsal(a):
Upřímně je to pro mě taky propadák, ale není to proto, že zesměšnují královskou rodinou, s tím vědomím do toho snad každý šel. Mě spíše zarazil ten nevtipný humor, strašně slabí herci, úplně jsem si u toho vzpomněla na své emoce, která jsem měla při zhlédnutí pilotu Jane the Virgin(s pannou Janou nejsem moc kamarádka). Takže tak. Potenciál to mělo, ale opravdu nevím, čím chtěl tento seriál zaujmout. Souhlasím s tím, že jsou to debilové. Vtipný debilové jsou fajn, ale toto jsou prostě jen debilové.:D
Já do toho šla bez předchozího čtení obsahu, takže pro mě to byl zásah z čistého nebe :D
Tak mi to nedalo a pustila jsem si aspoň ten trailer. A po shlédnutí musím konstatovat, že se můj dojem shoduje s poslední větou - I don't know what that means!
I ja jsem byla znechucena uz tim trailerem. Jsem zvedava, za jak dlouho to zrusi.
Nechám se přesvědčit názory a nepůjdu do toho.Zatím mám plno jiných seriálů a není stejně čas na nové.
Romix napsal(a):
:-) rozhodne souhlas ...
tak to je brutus...
Upřímně obdivuji Ragelly, že se na to podívala... mně stačil trailer... a tak nějak nevím, co k tomu víc říct- asi jen, že se na to nepodívám, prostě nepodívám.. ne, ne, ne...
Radši The Royals. :)
Tak tohle mě pobavilo, upřímná recenze, co mi mluví z duše a to jsem to ani nemusela vidět. Dokoukalas celý díl?
Romix napsal(a):
100% souhlas!
teraxa napsal(a):
Tak tohle mě pobavilo, upřímná recenze, co mi mluví z duše a to jsem to ani nemusela vidět. Dokoukalas celý díl?
Jo :D