Najprv Penny Dreadful, teraz Black Sails... Tento rok nejako pokračujú v trende kosenia seriálov, u ktorých to človek neočakáva. :/ Btw. nie je Black Sails zároveň aj odpoveďou na poslednú Blind Item? Všetko by sedelo... Až na ten "letný" seriál... Čo bolo ale hneď zo statusu nejakej tej stránky, čo to uverejnila, vyhodené... Tak že by? :P
No škoda, další řadu bych klidně snesl. Třetí řada byla tak grandiózní, že se čtvrté série nemůžu dočkat :)
Je to škoda, ale říkám si, že když to chtějí sami tvůrci, pak seriál dostane takové zakončení, jaké opravdu mít má.
Další seriál co mi bude chybět. Očekávám parádní finále!
Tak tohle mě moc mrzí :(
Snad to finále bude uspokojivý...
inekafe napsal(a):
Najprv Penny Dreadful, teraz Black Sails... Tento rok nejako pokračujú v trende kosenia seriálov, u ktorých to človek neočakáva. :/ Btw. nie je Black Sails zároveň aj odpoveďou na poslednú Blind Item? Všetko by sedelo... Až na ten "letný" seriál... Čo bolo ale hneď zo statusu nejakej tej stránky, čo to uverejnila, vyhodené... Tak že by? :P
Zatím tam nic nepotvrdili, takže spíš ne, pořád sázím na Raye :D
:( Tak tohle zrušení mě opravdu nepotěšilo. Ale alespoň bude seriál normálně zakončen a ne utnut uprostřed děje kvůli nízké sledovanosti. Všichni ti piráti mi budou ale tak moc chybět...!
ragelly napsal(a):
Zatím tam nic nepotvrdili, takže spíš ne, pořád sázím na Raye :D
pfff, Masters nebo Halt and Catch Fire :P
Snad to tedy ukončí nějak hezky,zrušení mě mrzí,je to velká škoda.
Tak tohle oznámení nesu špatně. Seriálu je škoda, protože "pirátskou" tématiku mám rád. Snad to bude mít zakončení, které je hodné krále :
Ze seriálů na které se dívám.. proč probůh tento? Proč ne ty blbosti jako Shannara, Magicians nebo Arrow (bez urážky, ale kvalita oproti tomuto žádná). I to GoT by to převálcovalo propracovaností (grafikou asi ne jo..ale) ACHJO. Ale možná se má v nejlepším skončit.
Je to škoda, to jo... Ale mě by spíše zajímalo co si pro nás Starz připraví. Přece jenom Black Sails byla náhrada za Spartaka, proto očekávám opět nějakého náhradníka, třeba takový Caesar by nebyl špatný.. Ale asi né, spíš si myslím že se dají opět nějakým středověkým směrem, popřípadě i novověk by nebyl špatný. Ale jen tak hádám, klidně to může být jinak, a na historické seriály se možná vykašlali.. Je to škoda no :((
A zase další rána! Moje oblíbené seriály se ruší. Na co proboha budu koukat? Black Sails byl opravdu originální a super seriál, prostě boží!