To je úleva. :-D Aktuální sérii jsem sice zatím nepřišel úplně na chuť, ale věřím, že se to zlepší.
lukascoolarik napsal(a):
To je úleva. :-D Aktuální sérii jsem sice zatím nepřišel úplně na chuť, ale věřím, že se to zlepší.
Aktuální série je pro mě zatím asi nejlepší, nejkomplexnější a psychicky nejnáročnější. Na druhou stranu jsem tajně doufal, že by mohli třeba Raye zabít a seriál zrušit... :D
Já jsem pevně věřila, že to bude Ray :D Na druhou stranu tato série mi taky přijde naprosto úžasná, bavím se u ní zatím nejvíc, teď ty poslední dva díly s Cochranem byly zábavné, skvělé dialogy a Rayovo karaoke, prostě co víc si přát :D
Joooooooooo! Ta vaše hádanka mi pořádně zamotala hlavu, k tomu se navíc přidal průběh čtvrté série, protože Ray se v ní zatím chová tak trochu sebedestruktivně.. ale je to tam :) :)
Jsem štastná jako blecha,Raye prostě miluju.
Neříkám, že čtvrtá řada je špatná, to vůbec ne. Ale předchozí řada - to byl takový nářez, že se jí čtyřka zkrátka nevyrovná.
La.Volpe napsal(a):
Neříkám, že čtvrtá řada je špatná, to vůbec ne. Ale předchozí řada - to byl takový nářez, že se jí čtyřka zkrátka nevyrovná.
Moje slova. Laťku nasadili hodně vysoko.
No, mě zase třetí série bavila asi nejmíň :)