Dúfam, že čísla si Timeless minimálne udrží a dostane 2. sériu.. fakt dobrý výber hercov, chýbalo by mi to..
Tak informace o přidání dalších 3 dílů mě potěšila a doufám, že seriál dostane další sérii, protože mně osobně se moc líbí a byla bych zklamaná, kdyby mi zase zrušili seriál po 1 sérii... a pokud by ho už chtěli rušit, tak aspoň s uzavřeným koncem a ne s otevřeným, jak bývá u těchto "jednorázovek" zvykem...
Kéž by to dostalo 2. sérii, aspoň bych měla v tipovačce alespoň jeden bod:)
Skvělá zpráva, tři díly jsou lepší než nic. Seriál si mě získal. Ale o osud druhé série se obávám, přeci jen NBC asi čekala od slotu po The Voice mnohem lepší výkony. Tak snad už to níž nepůjde.
To moc ráda slyším! Seriál mě chytnul a ihned jsem si ho oblíbila :)
Seriál mě zatím baví a tak by měl vydržet co nejdéle. :-)
Nééé sakra Timeless musí mať minimálne 10.sérii! Ten seriál som si zamiloval okamžite a už pár rokov som si nezamiloval takto silno nejaký seriál, ach do háje aj s amíkmi! :)
Sledovanosť klesá, lebo to nie je kriminálka a ako drvivá väčšina odlišných vecí nemá divákov. Osobne mi tiež vadí šablóna "prípad týždňa" a hlavne to, že je to tak humorne uvoľnené. Nečakám od toho káblovskú krv a sex. Ale idú s černochom do obdobia rozkvitajúceho rasizmu a akurát ho urazia. Idú k nacistom a ako v seriály z deväťdesiatich rokov len vtípky s Flemmingom, ruky hore, keď ich prepadnú a zázračne sa z toho dostanú bez nejakej väčšej námahy. Je to príliš uvoľnené a tým pádom chýba akékoľvek napätie a keďže skáču vždy do inej doby, chýba aj previazanosť a nejaká výraznejšia hrozba (zvlášť keď vieme, že hlavný darebák sa krotí, lebo verí, že nie je darebák).
Doufám že Timeless vydrží ! Moc mě baví
Alias napsal(a):
Sledovanosť klesá, lebo ...
No pekne si to vyjadril...