naše drahá ragelly navíc seriál chválila
Jen si kopni... :'D
ragelly napsal(a):
Jen si kopni... :'D
Já to myslela hezky! :D
Já jsem po pilotu na vážkách, moc nám toho neřekl a plynul tak nějak pomalu, ale jsem zase zvědavá, jak to bude, takže se podívám na druhý díl a ten mi to rozhodne, jeslti to za pokračování stojí, nebo to půjde pryč z watchlistu.
Mám moc ráda minisérie, navíc britské, navíc krimi... bohužel je spousta jiných seriálů, které plánuji vidět a které zaujaly víc. Možná to ještě zvážím po odvysílání zbývajících dílů.
Já se tak na to hodnocení těšila, protože tenhle pilot byl pro mě totální utrpení.
Ragelly nezklamala :D Ale aspoň se to někomu bude líbit.
Jinak mi Drunk_Queen mluví naprosto z duše.
teraxa napsal(a):
Já se tak na to hodnocení těšila, protože tenhle pilot byl pro mě totální utrpení.
Ragelly nezklamala :D Ale aspoň se to někomu bude líbit.
Jinak mi Drunk_Queen mluví naprosto z duše.
Já věštím, že jednou se do tvého vkusu prostě trefím :D
ragelly napsal(a):
Já věštím, že jednou se do tvého vkusu prostě trefím :D
Občas mám slabé chvilky :D
Po přečtení názorů nevím,jestli to vůbec zkoušet.
Sice jste mě nepotěšili, ale v rámci výzvy se kouknu a uvidím, zda budu sledovat dál
Je to hodně pomalý, to souhlasím. Ale zase ten twist na konci všechno vynahradil.
hm toto nie je pre mna, trailer nenadchol a ozaj sa mi nechce pozerat na romanik rodicov...
Nejdřív jsem váhala, jestli to nevzdám, ale
- je to herecký koncert,
- je to uvěřitelné,
- má to jen 4 díly a já jsem začala být zvědavá, jestli zabila kolegu nebo ne:-)
Dokoukáno. Nakonec to šlo úplně jiným směrem, vývoj toho vztahu a jeho vyústění bylo hodně zajímavé (a zábavné) sledovat. A závěrečný twist se mi líbil moc. Za mě povedená drama/thriller minisérka :)