Několikrát jsem koukala na profil seriálu a odolala... Teď jste mě donutili podívat se na trailer a prostě to musím vidět. :D
Rozhodne vyskúšam.
Ale musím podotknúť, že sa nestáva tak často, aby všetci dali tak vysoké hodnotenia. A pritom sledovanosť úplne mizerná. Žeby ďalší Galavant?
Za mňa super, 80%.. Postavy majú veľký potenciál, herci sú sympatickí, hlavne H.G.Wells, ale potešil aj Daniel Grayson z Revenge, teda Jack Rozparovač :) Jane mi tiež neprekáža, akurát Vanessu veľmi nemusím. Záporák je tiež jasný, možno aj dvaja, keďže o chlapíkovi, čo ich sleduje, zatiaľ nič nevieme..
Obaja hrdinovia sa naozaj až príliš rýchlo prispôsobili dobe, ale tak zase sú obaja určite na svoju dobu nadpriemerne inteligentní predpokladám, tak by s tým nemali mať problém :D Najviac sa mi páčila scéna, kde H.G.Wells vidí, koľko vojen a násilia je v jeho utopickej budúcnosti, tá stekajúca slza bola veľmi dojemná..
Takže mám tretí seriál o cestovaní v čase, super :)
Time after Time jsem měla v hledáčku už dlouho. "Pohádkový" příběh zasazený do současnosti je přesně můj šálek kávy a H. G. Wells je hrozně roztomilý ;-) Ano, je to klišoidní, ale prostě mě to bavilo. Jen jsem pořád čekala, že ukážou nějakou Vanessy křivárnu, ta prostě nemůže být hodná, když je tak bohatá :-D Ale tak třeba se dočkáme časem...
Podle mě Vanessa ty výsledky DNA zfalšovala a ten klíč chce ona sama!! :D
Mě to vážně bavilo, je to taková oddechovka - radši by u toho člověk neměl moc přemýšlet, na vypnutí mozku je totiž tenhle seriál ideální. Sledovat budu dál, ale víc než 70 jsem dát nemohl, protože mě strašně iritovalo, jak lidi z 19. století mluvěj hnedka první den v budoucnosti dnešní angličtinou.
Pilot se mi taky moc líbil a nejvíc se mi líbil Jack Rozparovač. Rozhodně budu koukat dál :-)
Přidávám se s kladnými ohlasy. Skvělé postavy, herci a zajímavý příběh. Jen doufám, že se sledovanost zlepší.
Destinytte napsal(a):
Několikrát jsem koukala na profil seriálu a odolala... Teď jste mě donutili podívat se na trailer a prostě to musím vidět. :D
Mám to úplně stejně, jdu do toho :-D
No nevím jestli to rozkoukám, podle sledovanosti https://www.serialzone.cz/clanek/8919-sars-time-after-time-miri-casoprostorem-do-serialoveho-nebe/ to nevypadá dobře... počkám, jak na tom budou další díly.
Do pilotu se mi moc nechtělo kvůli nízké sledovanosti. Ale já se na to tak těšila! Takže to dopadlo přesně tak, jak jsem čekala... láska na první pohled a teď jen doufat, že se se mnou nerozejde dřív než po 2 sériích. :D
Tak jsem si to přidala do watchlistu, schválně jak dlouho to tam zůstane :D.
Už jsem to viděla a budu se dívat dále, moc se mi to líbilo:)
Mám ráda sci-fi takže už je nějakou dobu na mém watchlistu. Jen pořád čekám na titulky.....
Úplně to nenadchlo tak, jak jsem čekala, jak jsem se těšila. Wells se mi líbil víc v tom svém historickém vzhledu. Určitě mě ale zajímá, jak to mají vymyšlené dál a jak to všechno dopdne, kdo je křivák a kdo klaďas, kdo je ten zrzek z konce, co má za lubem Vanessa a co její manžel. Takže doufám, že to mají nějak rozumně ukončené a že odvysílají celou sérii, když na další to asi nevypadá. Nesnáším něco rozkoukat a pak nedostat závěr.
taky jsem nadšený :-) casting i celkové pojetí mi vysloveně sedí, takže z toho mám dobrý pocit...
sice (jak tady už někdo psal) mohli mnohem víc rozvinout ono přizpůsobování s novým světem... v druhé polovině jako by tam už oba patřili což nepůsobilo moc dobře... tyto situace mám u cestování do budoucnosti moc rád a tady to docela odflákli...
ale na další díly se těším !!
Pro mě dost příjemná podívaná, baví mě to. :)
No tak po třetím díle už se mi to líbí o něco méně - připadá mi to až moc zamotané a těžko říct, jestli to nějak rozumně rozmotají...
Hodnotenie velmi priaznive, snad to bude fajn...