Tak nevím, skoro mi to přišlo jako Hulk :) Asi se kouknu na pilot a pak uvidím, ale že by mě to hodně zaujalo, to se říct nedá.
Taky nevim, co si o tom myslet.. Ale kvůli Kristin se asi taky na pilot kouknu, ikdyž nevidím to růžově.
Ale jo, tak já ti to okomentuju :D Docela mě to zaujalo, alespoň zvíře už vypadá chvílemi jak zvíře :))) Jsem na to zvědavá :)
haroska napsal(a):
Ale jo, tak já ti to okomentuju :D Docela mě to zaujalo, alespoň zvíře už vypadá chvílemi jak zvíře :))) Jsem na to zvědavá :)
Hodná holka :P :)
tak ti dám koment aj ja =D žeby som to predsa len skúsila? stiahnem prvú časť,potom po dvoch mesiacoch pozriem ako sa poznám...Dextera ani Psych ti koment, žiaľ nedám-na tie sa ešte len chystám
Já to také zkusím, ale jsem celkem přesvědčená o tom, že to bude pěkná konina a že se to druhé série nedočká, tak uvidíme. :)
No já tomu nevěřím ani trošku. Jak jsem koukala na to video s tím rozhovorem, tak Kristin tam pořád něco mlela a byla docela ok, ale ten Jay tam seděl jak prkno a měl vyděšený výraz v očích.. vůbec mi nesedí, takže myslím, že mě v tom seriálu bude hodně štvát.
Koukám, že nejsem jedinej komu to zatim nesedí :D, ale možná nás to všechny překvapí(že to bude ještě větší konina) . Kristin ve Smallville vždycky seděla ta role drsňačky co se s ničim nes*ala :D, tak první díl zkusim :D