Veru, Hooten poriadne zamrzel, ale dalo sa to čakať, oznámenie o predĺžení by azda prišlo už dávnejšie. Nechápem Lifetime, predlžujú UnReal, ale sledovanejšie a lepšie Devious Maids zrušili... :/
Hooten & the Lady mě mrzí, seriál mě baví, zbytek nesleduji.
Hooten & the Lady byl povedený seriál, je škoda, že ho zrušili :(
Mě štve, že UnReal uvidíme až příští rok....těšila jsem se na to....ach to bude dlouhý čekání
tak hlavně, že UnREALu už plánují 4. sérii, když na 3. čekáme věčnost :D ale co, i tak je to dobrá zpráva :-) snad jen, ať to moc nepokazí..
Sakra, Hootena jsem si oblíbila, skvělá záležitost na léto. A na Prime Suspect jsem zrovna začala koukat. :(
Hooten mě mrzí, tenhle seriál jsem měl v hledáčku, ale i tak se na to určitě někdy podívám.
Naopak, velmi mě potěšilo prodloužení UnREAL a Animal Kingdom. Oba seriály patří k mým oblíbeným. Zbytek nesleduju, plánuju jen někdy Queen Sugar (takže jsem rád i za tohle prodloužení).
Hooten a Lady mě sakra mrzí, po pár letech první dobrej zahraniční seriál, na kterej jsem přišel díky českým televizím a tak brzo skončí :(
Škoda Hootena a lady :(
.o( , tak to mě mrzí Hooten and the Lady a co psali, že se natáčí druhá řada ?!
Jenny17 napsal(a):
.o( , tak to mě mrzí Hooten and the Lady a co psali, že se natáčí druhá řada ?!
Kde to psali?
ten Hotten a Lady je celkem šok
Ne :'( Hooten and the Lady :'( Why?!
ragelly napsal(a):
Kde to psali?
Já to sice nikde nečetla, ale v červenci se mi tady na SZ objevila v kalendáři S02E01, tak jsem zajásala a ona asi jen chyba v systému. :D :( Každopádně je toho prostě škoda. :( To jsme na to vážně koukali jen my Češi?! :D
Tempy napsal(a):
Já to sice nikde nečetla, ale v červenci se mi tady na SZ objevila v kalendáři S02E01, tak jsem zajásala a ona asi jen chyba v systému. :D :( Každopádně je toho prostě škoda. :( To jsme na to vážně koukali jen my Češi?! :D
Vsadím se, že je to proto, že v červenci se seriál začal vysílat v syndikaci na The CW. Robot to určitě vzal jako původní vysílací data a zařadil to jako druhou řadu (původně to jelo v Británii).
Mě se to taky objevilo v kalendáři, tak celá štastná , že dávají další sérii. Ted nechci kecat , kde jsem to četla určitě někde na netu. Ale doufám, že nemlžím nebo jsem špatně nepochopila článek. Já to brala, že opravdu 2 série bude .o(
Strašne ma mrzí, že Hooten & the Lady nedostali druhú sériu, ten seriál som mala rada a tí dvaja boli proste skvelá dvojka :(
Hooten a Lady zamrzí :(
První díl mě sice docela zklamal, ale s každým dalším si mě tahle dvojka víc a víc získávala. Ještě nějakou jejich výpravu bych si býval dal.
Sakra! Teď jsem si přečetla osud Hootena & the Lady.
Člověk si odskočí na dovolenou a po návratu ho čeká taková jobovka. :-(
Tady je aspon videt, jak si to toci podle sebe, maximalne si vylzou nejakou sledovanostni statistiku, kterou pritom vubec nedokazou dat dohromady a statistiky jsou to naprosto mimo realitu.
Jinymi slovy jsem na tom uplne stejne jako ostatni tady, z te dnesni porce prodlouzeni/zariznuti sleduju a znam jedinny serial a ten byl naprosta pecka, ktery asi. :-)
Smejdi zrusili nam Hootena & the Lady! 3-[