Tak to mě teda nepotěšili :-( to je škoda :-( a to sem se začala těšit na Lucifera :-)
Tak teď mě vážně naštvali. :/
Och, tie otázky na konci mi prídu ako výsmech. :D Po takomto "závere", nič neukončené, dejové linky rozbehnuté, seriál je celkovo príbehovo ešte skoro v plienkach, samé cliffhangery... potěš koště. :D
inekafe napsal(a):
Och, tie otázky na konci mi prídu ako výsmech. :D Po takomto "závere", nič neukončené, dejové linky rozbehnuté, seriál je celkovo príbehovo ešte skoro v plienkach, samé cliffhangery... potěš koště. :D
Nejsou výsměch! :D Já jsem to neviděla, takže se hnedka ptám takhle nenápadně, aby mi někdo prozradil, jestli očekávat nějaký konec nebo vůbec nic :D No a vidím, že vůbec nic :D
To snad ne. Zrovna, když měl přijít na řadu Lucifer...
Vážně škoda. I když první série byla o trochu lepší než ta druhá, seriál měl určitě nerozvitý potenciál. No... bohužel. Vše dobré jednou končí.
První série nebyla nic moc, ale 2. bylo o třídu lepší a seriál jsem si oblíbila. Škoda, alespoň nějaký závěr by to chtělo.
Pro mě byla druhá řada o třídu lepší, ale na konci neukončili vůbec nic. Doufala jsem v prodloužení, protože v posledních dílech udělali dobrý základ pro třetí řadu. Mohli natočit ještě jednu sérii, vyřešit Lucifera a pak to ukončit..Sledovanost nebyla tak špatná. To bych se spíš obešla bez jednoho z dvojice Dark Matter, Killjoys, které ani zdaleka neskončili tak otevřeně a líbili se mi.
uroven kanadskyho becka, vydrzel jsem dve serie a vydrzel bych i tu treti...zas takova bida to nebyla
Zase ma len nasrali.....a tak som sa tesil na Lucifera.... :-(
Těšila jsem se na Lucifera a co » bude následovat s Nomou, Luciferem a Alexem zobraz «. Škoda. Poslední díly druhé série byly dobré, předtím to šlo sledovat, ačkoliv to bylo "dlouhé a nudné" :) protože se tam celou dobu nic nedělo .... :)
No to ne!!!Tenhle seriál miluju.
Achjo, to není fér. Tolik kolikrát s prominutím sraček prodlouží a něco, co je koukatelný, někam to spěje, nenudí to, rozjelo se to, nic 2. řadou neukončili a mají vážně krásnýho anděla :D a ani to zruší.
Teď mám docela dilema, jestli si to hodit do watchlistu. Námět mi přijde dost zajímavý, ale když to nemá konec, tak nevím, jestli to má cenu :)
to mi chcete povedať že to skončí, tak ako sa to teraz skončilo?? :-o To si snáď robia srandu ..
Locke napsal(a):
Teď mám docela dilema, jestli si to hodit do watchlistu. Námět mi přijde dost zajímavý, ale když to nemá konec, tak nevím, jestli to má cenu :)
Budem citovať jedného týpka zo SpoilerTV:
"It's the journey, not the destination."
;)
To je opravdu směšné,jak to vlastně dopadlo?!?
no takže ako to tak čítam, nemusím ani pozerat, len sa naštvem :D , tak dakujem za info :)
zostava mi dopozerat 4 casti druhej serie , ale vobec nie som nadseny ved to nesmeruje k ziadnemu zaveru iba uplne otvorenej ceste k dalsej serii. Skoda no, nebolo to zle, sice na niektore ine serialy sa to nechytalo ale aj tak skoda, este jednu seriu by si to zasluzilo.
Ako môžu vždy dávať také klamstvá a blbosti ako "ďakujeme za skvelú prácu, fantastická spolupráca, sme hrdí že sme ich mali"? Keby aspoň raz povedali pravdu, mizerná sledovanosť, tak serieme na divákov a proste to neukončíme. Sme amatéri, ktorí netušia čo spravia, tak sme rozhodnutie nevydali vopred a teraz nemáme koniec, ktorý by sme aj tak nedokázali spraviť za jeden diel, lebo sme neschopní.
Zbytočne premárnených 20 hodín. White Collars, Nikita, Continuum - tak sa to robí, ak majú kúska slušnosti a zodpovednosti k divákom.
zrovna když ten seriál začal být zajimavý... ubohost... ať táhnou do pekel... hlavně že si tam nechávaj takové béčka jako Dark Matter a Killjoys... ubožáci nic jiného
U druhé série jsem se často nudila kvůli opakujícím se větám ve scénáři, série byla uměle protahovaná, nedivím se, že sledovanost spadla. Dodívala jsem se jen s vypětím sil, abych nehodnotila něco, o čem nic nevím.